Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Michala og Zippo videre til 6-års finalen i Falsterbo

Michala Damm-Frydenberg og Zippo M er med et flot ridt videre til 6-års finalerunden i Folksam Open i Falsterbo. De deltagende 4 danske ekvipager placerede sig i feltets bedste halvdel i semifinalen, men det blev altså blot en enkelt, der skal blande sig i, hvad der i høj grad bliver et svensk hjemmebaneopgør i finalen i morgen torsdag

 

En ud af 4 danskere videre til 6-års finalen

Fire danske ekvipager på 6-års heste havde taget turen over Øresund for at deltage blandt de i alt 30 startende ekvipager i semifinalen for dressurheste i Folksam Open ved Falsterbo Horse Show, i håbet om at gå videre til finalerunden.

 

Selvom samtlige danske ekvipager endte op med placeringer i den bedste halvdel af feltet, var det blot en enkelt dansk ekvipage, der lå så godt til, at de formåede at sikre sig en finaleplads.

 

 

Michala og Zippo videre til Finalen

Den i nordsjælland bosiddende Michala Damm-Frydenberg og Zippo M (e. Blue Hors Zack / Blue Hors Don Schufro) blev bedst placerede danske ekvipage. Med en samlet ottende plads i klassen og karakteren 68,905 %, gik de som den eneste danske 6-års ekvipage videre til finalerunden.

 

"Jeg havde en god tur, uden de store fejl" udtalte en glad Michala efterfølgende til Heste-nettet og fortsatte: "I mine øjne er Zippo en fantastisk hest med masser af gang og udstråling og ikke mindst er han super ridelig!"

 

Strategien er lagt og humøret højt

Michala ser frem til finalerunden i morgen torsdag med forventningsfuld glæde: "Jeg har været ude og træne i dag [red. onsdag] og Zippo føles rigtig fin og veloplagt, så jeg glæder mig til at ride ham i morgen".

 

Michala har også lagt planen for hvordan hun vil ride ham til et endnu bedre resultat i finalerunden, for at få de sidste procenter med:: "I morgen vil jeg se om jeg kan ride lidt flottere, så jeg får flere detaljer på plads. F.eks. ved at ride mere til i øgningerne og komme bedre tilbage. Så må vi se, hvor langt det rækker", fortæller Michala til Heste-nettet i forventningsfuld glæde.

 

Mon ikke der bliver heppet lidt på den danske ekvipage fra sidelinjen fra de tilrejsende danskere, der har taget turen over Øresund for at se god dressur?

 

Tre danske 6-års ude inden finalen

De tre øvrige danske ekvipager, placerede sig også i den bedste halvdel af feltet, men ikke højt nok til at sikre flere danske finalepladser.

 

Sanne Henningsen på vallakken Atterupgaards Berlucchi (e. Belissimo M / Caprimond) blev med 68,000 % placeret som samlet nummer 12 i semifinalen, lige foran Tanja Rusovic på sølvmedaljehoppen Vestermarkens Tequila (e. Tailormade Temptation / Blue Hors Don Schufro på en 13. plads med 67,190 %.

 

Lone Madsen på Heslegård's Ragnhild (e. Heslegård's Rubin / Heslegård's Louis) sikrede sig med 66,810% en 14. plads og sluttede det danske felt. Heslegård's Ragnhild er i øvrigt helsøster til OL-hesten Heslegård's Rolex, som Lone Madsen også har uddannet og som efterfølgende er solgt til udlandet.

 

Velkendt HP-hingst vandt semifinalen

Dagens semifinale blev vunder af den nyligt DV-kårede og delvist danskejede hingst Total Hope e. Totilas / Blue Hors Don Schufro med Pernilla André Hokfelt i sadlen til 74,852 %.

 

Den kårede hingst har allerede stået til avlsbenyttelse et par sæsoner i Sverige og er derfor allerede et kendt navn i det svanske, hjulpet på vej af sine sportsligt højt profilerede forældre. idet hun har Isabell Werths FEI verdensrangliste nr 1 dressurhest, OL-hest og regerende europamester Weihegold, som mor og Gribaldi-sønnen Totiles, som far.

 

Den sorte Total Hope ejes i øvrigt af tyske Paul Schokemöhle, i sameje med sin faste danske samarbejdspartner Lone Bøgh Henriksen ved HP Horses i Hillerød, som for nylig købte en andel at hingsten.

 

Andenpladsen gik til Honnaisseur SJ med Malin Nilsson i sadlen til 73,190 %, og tredjepladsen gik til Django Unchained 71,952 ligeledes med svenske Malin Nilsson i sadlen.

 

Se det samlede resultat af semifinalen her

 

Billede

 

Michala Damm-Frydenberg og Zippo M er med et flot ridt videre til 6-års finalerunden i Folksam Open i Falsterbo. Det er den eneste danske ekvipage, der skal blande sig i, hvad der i høj grad bliver et svensk hjemmebaneopgør i finalen i morgen torsdag. Her ses Zippo under et velfortjent hvil i stævneboksen forud for finaledagen (Privatfoto: Michala Damm-Frydenberg)


Tilføjet d. 11-07-2018 kl. 15:38 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-10-18 Donkey Boy og Danicera vandt 6 og 7-års championatet
16-07-18 Dansk nedtur i Nations Cup
16-07-18 Dansk nedtur i 7-års finalen
13-07-18 Sejr til Total Hope i 6-års finalen
13-07-18 Top opgør i 5-års finalen
12-07-18 Dobbelt dansk sejr i 7-års
12-07-18 Dansk opdræt sejrer i 4-års klassen i Falsterbo
11-06-17 Fürstenball-afkom topper 6-års kvalifikationen
23-10-11 Høj kvalitet i 6-års finalen
29-08-10 Cosmeo vinder 6-års championatet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider