Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dansk nedtur i Nations Cup

Det blev til dansk nedtur i nations Cup ved Falsterbo Horse Show, hvor ingen af de fire danske ekvipager red op til deres vanlige standard og danskerne måtte se sig slået hjem og Danmark ligger sidst i konkurrencen, mens værtslandet Sverige fører turneringen

 

Forventninger om et godt dansk resultat blev ikke indfriet

Det var lagt op til forventninger om et godt dansk resultat i Nations Cup, da holdet bestående af Mai Tofte Olesen på Rustique (e. Heslegårds Rubin), Rikke Svane på Finckenstein TSF (e. Latimer), Lone Bang Larsen på Bakkely's Onandt (e. Onassis) og Carina Cassøe Krüth på May-Day Graftebjerg (e. Dream of Heidelberg skulle repræsentere Danmark ved turneringen ved Falsterbo Horse Show i Sverige i den forgangne uge. Det gik imidlertid ikke som ventet.

 

Stærkt ridende svenskere

Det danske hold var bevidste om at svenskerne er særligt godt og stabilt ridende for tiden, men det var planen at hente yderligere ind på dem i denne afdeling af turneringen. At det imidlertid skulle gå således at Danmark ville miste yderligere terræn, havde ingen kunnet forudse.

 

 

Det virkede i det hele taget som om de danske ekvipager red med ærefrygt for de øvrige hold. Der blev udvist forsigtig ridning og indsneg sig fejl i changementerne som stort set samtlige danske ekvipager, mens feltets øvrige ryttere satsede langt mere og red øvelserne ud. Det måtte nødvendigvis give udslag i resultaterne, hvor danskerne i løbet af Grand Prix'en gled yderligere ned i klassementet og endte på en samlet sidsteplads med en individuel 12. plads som bedste danske placering

 

Bedste Dansker på 12.-pladsen

Mai Tofte Olesen og Rustique, red således til 69,326%, og fik en 12. plads, Rikke Svane og Finckenstein red til 67,978% og en 14.-plads, Lone Bang Larsen og Bakkely's Onandt red til 67.413% og en 16.-plads, mens Carina Cassøe Krüth og May-Day Graftebjerg kom lige efter med 67,239% og indtog 17.-pladsen.

 

Sejr til Patrik Kittel

Sejren i Grand Prix'en gik sikkert til svenske Patrik Kittel på Deja (e. Silvano / Don Schufro) til 75,543 %, andenpladsen gik til russiske Inessa Merkulova på trakehneren Mister X til 73,717 % og tredjepladsen gik igen til Sverige, nemlig til Juliette Ramel på Wall Street JV (e. Wie Weltmeyer)


Den samlede holdstilling

I den samlede holdstilling fører Sverige med 10 points foran Tyskland med 19 point, efterfulgt af Holland med 25 point og Rusland med 30, mens Danmark ligger sidst med 42 point.

 

Billede

 

Det blev til dansk nedtur i nations Cup ved Falsterbo Horse Show, hvor ingen af de fire danske ekvipager red op til deres vanlige standard og danskerne måtte se sig slået hjem og Danmark ligger sidst i konkurrencen, mens værtslandet Sverige fører turneringen. På billedet ses mai Tofte Olesen på Rustique (Arkivfoto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 16-07-2018 kl. 16:16 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-04-20 FEI kæmper for Nations Cup på spansk jord
29-12-19 Mai Tofte red til over 73 % i Küren
30-07-19 En legende takker af
14-06-19 Nation Cup i springning skudt i gang
26-05-19 Danmark tager Nations Cup sejren!
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!
23-05-19 2x Dannebrog til tops i Nations Cup dressur
08-05-19 Holdene til NC dressur i Uggerhalne er sat
25-04-19 De unge springryttere udtaget til NC
18-04-19 Nations Cup landshold udtaget


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider