Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Landstævne triumf for Michael Søgaard

Weekendens landsstævne i Solrød blev en triumf for Michael Søgaard og hans team af elever, da de alle markerede sig positivt i toppen af klasserne. Michael Søgaard selv høstede flere flotte sejre ved landsstævnet med både Gallardo V og Fredensdal Fountain og Jukebox

 

Veloverstået landsstævne

Solrød Rideklub melder om et veloverstået landsstævne i dressur her i weekenden, hvor arrangementet og faciliteterne blev rost rytterne, bl.a. for de nye fiberbunde i begge ridehaller og de flotte ærespræmier, det var lykkedes at samle sammen.

 

Michael Søgaards team af elever Nanna Skodborg Merral, Helene Melsen og Sofie Jeppesen markerede sig alle i toppen af klasserne ved weekendens landsstævne i Solrød, og læremesteren tog selv godt for sig af præmierne med flere individuelle sejre alle dage.


Succesfuldt landsstævne for Michael Søgard

Weekendens landsstævne stod i særdeleshed i Michael Søgaards tegn, der med flere sejre på to heste, tog godt af sig af de flotte præmier.

 

I lørdagens Grand Prix-klasse var der kamp til stregen mellem Michael Søgaard på Gallardo V (e. Gribaldi /De Niro og Stine Bøihø Bentley (e. Bernstein / Leonardo). De opnåede begge et ridt til 69,600 procent, hvilket resulterede i, at de måtte deles om førstepladsen. Tredjepladsen gik til Dorthe Sjøbeck Hoeck på Stenkjers Naromi (e. Blue Hors Romanov / Frühling).

 

I søndagens Grand Prix Special var Michael Søgaard igen at finde på toppen af sejrsskamlen, ligeledes på Gallardo V med vinderscoren 69,804 procent. Dorthe Sjøbeck Hoeck og Stenkjers Naromi sikrede sig andenpladsen med 68,562 mens 3'er blev Lene Hoberg på Toftehøjs Malay (e. Latimer / Heslegård S Meyer).

 

På den blot 7-årige Fredensdal Fountain (e. Füstenball /Stedinger) sikrede Michael Søgaard sig også sejren i fredagens MA2 med 70,658 % og tillige en sejr i MBO på 75,897% på den blot 6-årige Jukebox (e. Kokholms Reggae/ Rubinstein I).

 

Lørdag kastede endnu en sejr af sig til Michael Søgaard og Jukebox i MB1 med 69,97 %. Søndag blev det tillige til en sejr i MA 1 på Fredensdal Fountain med 68,935 %.

 

Michael Søgaards dygtige elever

Michael Søgaards elever klarede sig også godt ved weekendens landsstævne.

 

Nanna Merrald vandt fredagens Intermediaire II med 9-årige Sådan Que med en score på 73,333%, og I Intermediaire blev Nanna Merral og Gørklintgårds Quaterboy (e. Quarterback /Blue

Hors Don Schufro) nr. 2 med 74,868% efter Carina Nevermann Torup på Grevens Sa'Va (e. Blue Hors Soprano / Blue Hors Romancier) med 75, 000%

 

I fredagens MBO, som blev vundet af Michael Søgaard, sikrede Helene Melsen sig andenpladsen Viva la Vie med og tredjepladsen blev indtaget af Sofie Jeppesen med Romeo.

 

I lørdages Prix Sct. Georg blev Helene Melsen tillige 2'er med 71,096 % på Adrenalin Firfod (e. Skovens Rafael / Zalmiak Firfod) med 71,096 %, hvor vinder blev Carina Nevermann Torup på Grevens Sa'Va (e. Blue Hors Soprano / Blue Hors Romancier) med 75,351.

 

Se samtlige resultater fra landsstævnet her

 

Billede

 

Michael Søgaard havde et succesfuldt landsstævne på Solrød med mange sejre ved weekendens forgangne stævne på bl.a. på Gallerdo V og havde tillige gode resultater for hans elever (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 02-10-2017 kl. 11:06 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
10-02-19 Nanna suveræn vinder af Prix St. George
12-07-18 Dobbelt dansk sejr i 7-års
08-05-17 Troensegaard og Dufour brillerede!
17-04-17 Flot dressur ved landsstævnet i påsken
22-01-17 Esbjerg dressur med nye stjernedrys
21-01-17 Sådan tager topryttere til stævne
20-01-17 Live-tv fra landsstævnet i Esbjerg
13-11-16 To nye jyske mestre fundet!
19-01-15 Landsstævne i springning i Vejle
16-04-11 Gensyn med Per Sandgaard i Parken


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider