Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Danskere med i front i Hagen GP

Det var tyskere, svenskere og danskere, der satte sig på placeringerne i formiddagens CDI4* Grand Prix ved Horses & Dreams i Hagen, der suverænt blev vundet af Isabell Bates på Emilio, mens Anders Dahl på Selten og Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zepter fik en syvende og ottende plads

 

Det så på forhånd vanskeligt ud for de danske deltagere i dagens CDI4* Grand Prix ved Horses & Dreams i Hagen, der havde samlet et stærkt internationalt felt af top atleter, men det lykkedes alligevel to danske ekvipager at få placeringer i dagens stærke internationale GP-felt.

 

Tyskere på de tre første placeringer

Klasse blev suverænt vundet af Isabell Werth på Emilio (e. Ehrenpresi / Cacir AA) med 81,326, med en afstand på mere end 5% til de efterfølgende to landsmænd Jessica Bredow-Werdl på Zaire-E (e. Son de Niro / Jazz) med 75,696 og Sönke Rothenberger på Coamo (e. Van Gogh / Fruhling) med 75,261 %.

 

 

Svenskere med i front

Fjerdepladsen gik til Patrik Kittel på Well done de La Roche Cmf (e. Furstentraum /Walt Disney) med 74,457 % og med landsmanden Therese Nielshagen på hingsten Dante Weltino (e. Danone 4 / Welt Hit II) med 73,587.

 

Placeringer til Anders Dahl og Daniel Bachmann

Selvom Daniel Bachmann Andersen og Blue hors Zepter (e. Blue Hors Sack / Wolkentanz II) lå på som femte startende ekvipage med 72,109 %, havde føringen i klassen et godt stykke tid, og viste virkelige gode momenter, måtte de gradvist se sig glide længere ned i klassementet, hvor de endte på en samlet ottende plads, lige bagved Anders Dahl på Selten (e. Sandro Hit / Hohenstein), der endte på syvende pladsen med 73,587 %.

 

Anne Zibrandtsen og Arlando (e. Paddox / Mytens XX) var tredjebedste dansker, men nåede med 70,435 % at komme med blandt de placerede ryttere, der blev et program med en del dyre fejl undervejs.


Se de samlede resultater fra klassen her

 

Billede

 

Det var tyskere, svenskere og danskere, der satte sig på placeringerne i formiddagens CDI4* Grand Prix ved Horses & Dreams i Hagen, der suverænt blev vundet af Isabell Bates på Emilio, og Anders Dahl på Selten og Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zepter fik en syvende og ottende plads (Arkivfoto)

 


Tilføjet d. 28-04-2018 kl. 15:19 af i kategorien Ridesport.
Tags: Hagen og Isabel Werth.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-09-20 Isabell Wert køber Zezuan-søn af Helgstrand
19-06-19 Werth og Emilio nye tyske mestre
30-08-18 Stærkt tysk WEG hold endeligt udtaget
15-08-18 Første Kür sejr til Bella Rose i 4 år med 87 %!
19-08-18 Werth: ’Min eneste ene’
30-06-18 Flot comeback til Bella Rose
18-06-18 Blændende kürfinaler for de danske ung-, junior- og ponyryttere i Hagen
15-06-18 Danmark i toppen af Nations Cup
02-05-18 Stor succes til Daniel Bachmann i Hagen!
13-04-18 Graves sejrede over Werth i Grand Prix


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider