Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dobbelt World Cup-sejr til Dorothee Schneider

Dorothee Schneider og Sammy Davis Jr. vandt fredagens World Cup Grand Prix i Madrid med en rekordhøj score, og lørdag vandt de küren og høstede hermed vigtige World Cup point frem mod finalen i Las Vegas i 2020

 

Rejste mod syd frem for nord

Mens hendes landsmænd havde valgt at tage nordpå til Saab Top 10 ved Stockholm International Horse Show, ligesom vores egen Cathrine Dufour og Cassidy, havde den tyske dressurstjerne Dorothee Schneider i stedet valgt at rejse sydpå til Madrid, for at forsøge at samle vigtige kvalifikationspoint sammen med sigte for en World Cup-finaleplads i Las Vegas i 2020. Dette viste sig at være en meget klog disposition.

 

Dobbelt World Cup sejr til Schneider

Det lykkedes nemlig Dorothee Schneider og hendes 13-årige Sammy Davis Jr. (e. San Remo / Wenckstern) at sikre sig sejren i både fredagens Grand Prix og lørdagens kür.

 

 

I fredagens Grand Prix, blev det til en meget overbevisende sejr og personlig rekord på 78.217 procent, og i lørdagens kür opnåede ekvipagen 82.295 %.

 

Samme placeringer til de førende i GP og kür
Ligesom førstepladsen gik til schneider i både Grand Prixen og küren, blev det til samme slutopstilling også for de følgende ekvipager i begge klasser.

 

Andenpladsen gik i begge klasser til den spanske rytter Claudio Castilla Ruiz, som på sin 14-årige Lusitano hingst Alcaide (e. Lobido / Novilheiro), der også havde et rigtig godt stævne og opnåede personlig rekord i küren, hvor de formåede at krydse 80%-grænsen i for første gang.

 

Tredjepladsen og fjerdepladsen blev også indtaget af de samme ekvipager i både Grand Prix'en og küren.

 

Hollandske Hans Peter Minderhoud og Glock's Zanardi (e. Rubels / Avignon indtog tredjepladsen begge dage, og fjerdepladsen begge dage gik til franske Morgan Barbançon på Sir Donnerhall II Old (e. Sandro Hit / Donnerhall).

Se samtlige resultater fra klassen her

 

Billede

 

Dorothee Schneider og Sammy Davis Jr. vandt fredagens World Cup Grand Prix i Madrid med en rekordhøj score, og lørdag vandt de küren og høstede hermed vigtige World Cup point frem mod finalen i Las Vegas i 2020


Tilføjet d. 01-12-2019 kl. 13:09 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
22-01-20 To nye heste til Dorothee Schneider
06-09-19 Dorothee Schneider indlagt efter ride-ulykke
19-06-19 Dorothee Schneider udnævnt til Riding Master
16-04-19 Schneider og Showtime får comeback med knapt 82 %
26-03-19 Schneider ude af World Cup finalen
23-05-18 Schneider sejrer på Faustus
07-05-18 Schneider sejrer spektakulært over Werth
16-02-18 Van Deyk er gået bort
05-01-18 Sezuan skal fremadrettet rides af Patrik Kittel
10-03-17 Samler du på autografer?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider