Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Daniel og Zack med i verdens top 15

Daniel og Zack er rykket op i top 15, og den danske dressurtop holder skansen på den nyeste FEI's verdensrangliste. Mellemgruppen falder lidt tilbage, mens ekvipager i bunden af listen, rykker kraftigt frem, og der er nye spændende danske emner med på listen

 

Daniel Zack i top 15

Daniel Bachmann Andersen og Zack er for første gang kommet op i top 15, efter en række forrygende resultater på de internationale dressurbaner både i 2017 og i 2018, hvor deres karriere virkelig har fået vind i sejlende. Med den nyeste opdatering af FEI's verdensrangliste er de rykket op fra en samlet 17.-plads til en plads som nummer 15.

 

Dufour fastholder 4. plads

Cathrine Dufour og Cassidy fastholder deres 4. plads fra sidste måned på FEI's verdensrangliste med den nyeste opdatering, der netop er blevet offentliggjort. Dette til trods for at hun ikke deltog i World Cup Finalen i Paris i sidste måned, som bl.a. har været medvirkende til at rykke rundt på en del i toppen af ranglisten (se her)

 

 

Midtergruppen fastholder deres niveau

Anna Zibrandtsen på den tidligere hollandske OL-hest Arlando, ligger som tredje bedste dansker på listen, og fastholder sin plads som nr. 27 på verdensranglisten.

 

Agnete Kirk Thinggaard og JoJo Az, er faldet en enkelt plads tilbage fra en 29. til en 30.-plads. Anders Dahl, er faldet to pladser tilbage på listen med sin hustru Fiona Bigwoods hest Selten, og ligger nu på plads nr 44. Anna Kasprzak fastholder sin plads med Donnperignon lige uden for top 50, nemlig på plads nr. 51.

 

Omkring rang 100 ligger de næste danske ekvipager

Herefter skal vi et stykke længere ned ad listen for at finde de næste danskere. Ulrik Mølgaard og Michigan er rykket to pladser op ad listen til en plads som nummer 94, mens Lotte Skærbæk og Skovens Rafael, fastholder deres position som nr. 97 på listen fra sidste måned.

 

Charlotte Heering og Bufranco, er faldet 27 pladser tilbage og ligger nu udenfor top 100 på plads nr. 121. Marlene Ebbesen Kohlschmidt og Mira er tilsvarende faldet 22 pladser tillbage og ligger lige efter på plads nr. 122, efterfulgt af Anders Dahl igen, denne gang på Sir Donato, der er faldet tilbage fra en plads lige indenfor top 100, til en plads som nr. 130. på listen.

 

Store fremryk i bunden af listen

Til gengæld er der sket større fremryk i bunden af listen, når man alene betragter de danske ekvipager.

 

Mai Tofte Olesen og Rustique, er rykket hele 117 pladser frem på listen og ligger nu på en plads som nr. 142. carina Cassøe Krüth og May-Day Graftebjerg er rykket frem med 110 pladser og ligger nu som nr. 152.

 

Daniel Bachmann Andersen er rykket et par enkelte pladser frem med Olymbrio, til en plads som nummer 186, og 171 pladser frem med Zepter, som har gjort det rigtig godt i weekendens seneste stævne i Hagen (se her) og ligger nu til en plads som nr. 307.

 

Helene Melsen på den dansk avlede trakehner vallak Aston Martin er rykket 104 pladser frem på listen, fra en plads som nr. 365 til en plads som nr 261.

 

Lone Bang Larsen og Bakkely's Onandt er rykket 222 pladser frem til en 371.-plads.

 

Nye på listen

Helt nye på listen, og ekvipager vi med sikkerhed skal holde øje med fremadrettet er to yderligere danske ekvipager på relativt unge heste.

 

Danmarks unge dressurdronning Cathrine Dufour, har netop entreret listen med fantastiske Bohemian, som har gjort det fantastisk sammen på det seneste til trods for hestens unge alder af blot 8 år, og som tegner mere og mere som Cassidys afløser (se her). De er entreret på listen som nummer 474, og bliver rigtige spændende at følge fremover.

 

Martin Christensen er tillige entreret listen med Bacchus Von Worrenberg med en plads som nr 521, og Laura Printzlau Mølvig med Atterupgaards Wolfgang er entreret med en plads som nummer 585.

 

Se den samlede nye opdaterede FEI verdensrangliste, som du tillige kan søge i, her

 

Billede

 

Daniel Bachmann Andersen og Zack er for første gang kommet op i top 15, efter en række forrygende resultater på de internationale dressurbaner både i 2017 og i 2018, hvor deres karriere virkelig har fået vind i sejlende. Med den nyeste opdatering af FEI's verdensrangliste er de rykket op fra en samlet 17.-plads til en plads som nummer 15. Her ses ekvipagen (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 03-05-2018 kl. 10:13 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
11-12-18 Daniel Bachmann modtager pris
02-11-18 Danske kvantespring op ad FEI ranglisten
29-10-18 Victoria og Solkongen verdens bedste U25 ekvipage
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!
04-10-18 Rokeringer på FEI’s verdensrangliste
09-10-18 Danskere på den ny FEI verdensrangliste
03-10-18 FEI 1'er - Verdens bedste Laura
24-09-18 Bliver Werth vippet af førstepladsen?
20-08-18 Ælle bælle..….Weihegold eller Bella Rose?
07-08-18 Dansk ponyekvipage nr 1 i verden og på vej til EM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider