Danmark i toppen af Nations Cup

Det blev til topplaceringer for både de danske juniorerne og ungrytterne i Nations Cup i Hagen, hvor Danmark sikrede sig en flot andenplads hos ungryttere og en tredjeplads for juniorer. Bedste individuelle resultater til Danmark blev helholdsvis en 4. og to 5. pladser

Flot andenplads til de danske ungryttere

Det blev til en samlet flot andenplads til de danske ungryttere med samlet 140.637 point i Nations Cup Future Champions turneringen i Haagen, hvor Danmarks hold bestående af: Caroline T. Elsner på Alskenz Firfod, Karoline Rohman på Noosa Melody og Josefine Hoffmann på Hønnerups Driver red mod 5 andre nationer foruden hjemmebaneholdet.

Det blevTyskland der sikrede sig sejren for hold med 148.725 point, og individuelt tog de første tre placeringer, mens Belgien tog sig af tredjepladsen med 136.813 point.

Bedste individuelle danske placering blev en fjerdeplads til Karoline Rohman med 70.686 % og en 5. plads til Josefine Hoffmann med 69,951 %, der begge blev placerede.

Tredjeplads til Juniorerne

De danske juniorrytterne var også på banen i Hagen, hvor de dystede mod 4 andre nationer. Holdet består af Anna Maarbjerg Piechnik på Kirks Dibsi, Laura Jarlkvist Rasmussen på Aatoftens Dornier og Sara Aagaard Hyrm på Skovborgs Romadinov, og det blev også her til en top-placering til Danmark.

Vinder nationen blev også her Tyskland med 146.818 point med Rusland på andenpladsen med 143.586 point. Danmark sikrede sig tredjepladsen med 140.101, hvor bedste individuelle resultat var Sara Aagaard Hyrm,på en 5. plads 71.364 %.