Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Blændende kürfinaler for de danske ung-, junior- og ponyryttere i Hagen

Det var ikke mindre end en blændende indsats, der blev ydet af de danske pony- og ungryttere lørdag aften og søndag ved Future Champions-stævnet i Hagen i Tyskland, da danskerne præsterede fornemme individuelle resultater og endte helt i top i de individuelle kürfinaler

 

Andenplads til juniorrytter Sara Aaggard Hyrm

Lørdag aften gjaldt det juniorernes kürfinale, hvor den blot 12-årige Sara Aagaard Hyrm sikrede sig en flot andenplads i küren på Skovborgs Romadinov (e. Blue Hors Romanov / Mago xx), med et fantastisk ridt i hård konkurrence på den store bane. Ekvipagen opnåede 74,750 %, mens en sikker sejr gik til tyske Valentina Pistner.

 

Men der var flere ting at glæde sig over ved de danske juniorpræstationer. Også Laura Jarlkvist Rasmussen på Åtoftens Dornier (e. De Noir/ Rambo) og Anna Maarbjerg Piechnik på Kirks Dibsi (e. Come Back II) leverede stærke præstationer. Det blev til ridt til henholdsvis 72,167 % til Laura og 71,209 % til Anna svarende til en ottendeplads og en tiendeplads.

 

 

Tredjeplads til Alexander i ponyernes kürfinale

Ponyrytternes kürfinale blev også med et flot dansk islæt, da Alexander yde helgstrand på Andriano B opnåede en tredjeplads, og sikrede sig bronzen med 75,100%, som ellers også var præget af stærk tysk dominans. Alligevel lykkedes det også flere af de danske ponyrytterne at gøre sig gældende,

 

Sophia Winther Andersen og Der Harlekin B sluttede som nr. 5 med 73,267%, mens Maja Emilie Leth sluttede som nr. 11. I B finalen blev det til henholdsvis en 7., 8. og 12-plads og en 5. og 6.-plads i kür B-finalerne

 

Ungrytterne afslutter et flot stævne med topplaceringer

Afslutningen på de unges præstationer ved Hagen Future Champions-stævnet blev således ungrytterne, der skulle på banen søndag aften. Det blev til henholdsvis en 3, 4 og 5.-plads til Danmark, i en felt der også her havde stor og stærk tysk dominans, hvor tyskerne også her satte sig på de to første pladser, men hvor Danmark så indtog de tre næste pladser i streg.

 

Josefine Hoffmann, på Hønnerups Driver (e. Blue Hors Romanov / Blue Hors Don Schufro) tog sig af bronzemedaljen med 72,584 %. Caroline T. Elsner på Alskenz Firfod (e. Zardin Firfod / Zalmiak Firfod) med 71,625% red sig ind på fjerdepladsen, og endelig indtog Karoline Rohmann femtepladsen i klassen på Noosa Melody (e. Blue Hors Don Romantic / Schwadroneur) med 70,792% for sin kür.

 

Det bliver spændende når landstræneren skal sætte landsholdet for de kommende nordiske mesterskaber og EM.

 

Se de samlede resultater fra stævnet her

 

Billede

 

Det var ikke mindre end en blændende indsats der blev ydet af de danske pony- og ungryttere lørdag aften og søndag ved Future Champions-stævnet i Hagen i Tyskland, da danskerne præsterede fornemme individuelle resultater og endte helt i top i de individuelle kürfinaler (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 18-06-2018 kl. 14:55 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
27-08-19 Celine Silfen ny danmarksmester
05-08-18 Ungrytterne vinder Nations Cup i Samorin
13-07-18 Ærgerlig 5.-plads til ungrytterne ved EM
09-07-18 Stærk dansk ekvipage ude af EM
02-07-18 Total dansk NM triumf!
30-06-18 NM-guld til de danske ungryttere
23-06-18 Junior-og ungryttere udtaget til EM i dressur
18-06-18 Ponyekvipager udtaget til NM og EM i dressur
15-06-18 Danmark i toppen af Nations Cup
02-05-18 Stor succes til Daniel Bachmann i Hagen!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider