Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Gørklintgård’s Dublet tilbage i top-form

Den Danskavlede OL-bronzevinder Gørklintgård's Dublet med amerikanske Kasey Perry-Glass i sadlen, får comeback til international top-dressur, efter et otte måneder langt afbræk fra top-sporten ovenpå tre meget intense konkurrence år. Den dansk-amerikanske ekvipage satser igen på at konkurrere i Europa til sommer, mens de håber på en plads på det amerikanske WEG hold

 

Dublet er tilbage igen

Gørklintgård's Dublet ( e Diamond Hit / Ferro) returnerer iigen till top-dressur i denne uge.

 

Den 15-årige danskavlede vallak har nydt et otte måneders velfortjent afbræk fra konkurrencer, ovenpå tre intense konkurrenceår, der bl.a. kastede en række succesfulde præstationer af sig i Europa, og hvor ekvipagen bidrog til at USA sikrede sig OL-bronze ved legene i Rio i sommeren 2016.

 

 

Tre intense år forud for pause

Den dansk-amerikanske ekvipage, har udviklet sig eksplosivt sammen siden de blev makkere.

 

Parret debuterede sammen i Global Dressage Festival i Wellington i 2014 og deltog igen i 2015 i lille tur. Derefter deltog de i Pan American Games. De rykkede op i Grand Prix i 2016 og deltog i Wellingtons vinter turnering, og opnåede en plads på holdet til at tage til Europa over sommeren.

 

På baggrund af deres succes i disse turneringer, kom de på det amerikanske OL hold til Rio i sommeren 2016, hvor de var med til at sikre den amerikanske bronzemedalje for hold. I øvrigt den første amerikanske OL-medalje siden 2004.

 

Varmer op til Europa og Tryon

Kasey har nu planer om at drage med Dublet mod Tryon i april måned for at deltage i World Games dressurtest konkurrencer der, i første omgang kan være med til at kvalificere parret til at komme til Europa til sommer.

 

Ekvipagen planlægger nu til start i at deltage til et trestjernet CDI stævne, i forbindelse, der udgør en del af Nations Cup turneringen, som gerne skulle kvalificere ekvipagen til en tur til Europa igen til sommer, som en del af det amerikanske hold. Det er derfor håbet, at vi får lejlighed til at nyde den dansk-amerikanske ekvipage deltage på de europæiske baner her til sommer.

 

Håbet for Kasey er, at Europa-turen vil kaste flotte resultater af sig igen, og at det vil være udslagsgivende for en plads på det amerikanske hold i World Equestrian Games i Tryon, i North Carolina i september i år.

 

Den 30-årige Kasey og danske Dublet er blandt de seks ekvipager på den amerikanske eliteliste, der skal dyste om de endelige pladser til World Equestrian Games.

 

Billede

 

Den Danskavlede OL-bronzevinder Gørklintgård's Dublet med amerikanske Kasey Perry-Glass i sadlen, får comeback til international top-dressur i denne uge, efter et otte måneder langt afbræk fra top-sporten ovenpå tre meget intense konkurrence år. Vi kan forhåbentlig vente at se den Amerikansk-danske ekvipage igen konkurrere i Europa til sommer (Arkivfoto)


Tilføjet d. 29-03-2018 kl. 09:46 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
24-06-18 Flot NC sejr til Zonik
10-06-18 Bruttoholdet med nyt blod udtaget til WEG
24-04-18 Sejr til Gørklintgårds Dublet i WEG-test
31-03-18 Gørklintgårds Dublet opnår dobbeltsejr come-back!
23-03-18 Forvirring om WEG kvalifikationskrav
19-03-18 Dujardin tilbage i GP på ny hest!
24-11-17 Tryon fra ridecenter til rideby!
01-06-17 Gørklitgårds Dublet indfrier Kaseys stjernedrømme
15-03-17 To 29-årige skal repræsentere USA i World Cup finalen
05-03-17 Dublet skal til World Cup finale!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider