Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dobbeltsejr til Desperados efter lang skadespause

Tyske Kristina Bröring-Sprehe og Desperados FRH vandt søndag i CDI*4 Grand Prix Speciale i Dortmund, efter også at have sejret i Grand Prix'en. Det blev hermed til en dobbeltsejr for den tyske-OL-ekvipage i deres første stævne efter en lang skadespause på 16 måneder

 

Flot come-back efter skade

Det blev til et flot comeback til den tyske OL-ekvipage Bröring-Sprehe og Desperados FRH (e. De Niro / Wolkenstein II), da de i den forgangne weekend sikrede sig en dobbeltsejr ved det firstjernede CDI stævne Signal Idum i Dortmund i Tyskland, hvor de overbevisende sikrede sig både sejren i Grand Prix'en og efterfølgende tillige i Grand Prix Specialen.

 

Bröring-Sprehe og den 17-årige sorte hanoveraner hingst præsterede at tage sejren med en score på 79,851 % i Grand Prix specialen, efter et tilsvarende resultat i Grand Prix'en.

 

 

Drop fra verdenseliten til ingenting

Der er som bekendt kort vej fra toppen til ingenting, hvis man er uheldig, hvilket den tyske OL-ekvipage var i 2016.

 

Forud weekendens come-back, har den tyske OL-ekvipage haft en lang skadespause på hele 16 måneder, der frem til at Desperados blev skadet, lå som nummer 1 på verdensranglisten i 9 måneder i 2016. Efter 12 måneder droppede de så fuldstændigt ud af listen efter 12 måneder helt uden resultater. En bitter pille at måtte sluge for den på det tidspunkt førende ekvipage, men det ser ud til at tålmodighed denne gang er blevet belønnet, da de efter de 16 måneders fravær fra konkurrencebanerne er tilbage igen i storform.

 

Kristina og Desperados konkurrerede for Tyskland ved OL i 2012 i London, hvor de bidrog til at vinde tysk sølv for hold, og de vandt desuden individuelt bronze ved World Equestrian Games i 2014, foruden guld for hold og individuel bronze ved OL i Rio i 2016. Makkerparret var også på det medaljevindende tyske EM hold i både 2013 og 2015.

 

Daniel og Zepter på tredjepladsen

Tredjepladsen gik til danske Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zepter, der opnåede en dommerscore på 73.936 %. Konkurrencen var den danske ekvipages første Grand Prix Speciale siden deres ridt ved CDI Grand Prix i Herning i oktober 2017.

 

Andenpladsen i Grand Prix Specialen gik til svenske therese Nilshagen på Dante Weltino Old med 75.660 %.

 

Billede

 

Tyske Kristina Bröring-Sprehe og Desperados FRH vandt søndag, i CDI*4 Grand Prix Speciale i Dortmund, efter også at have sejret i Grand Prix'en. Det blev hermed til en dobbeltsejr for den tyske-OL-ekvipage, i deres første stævne efter en lang skadespause på 16 måneder (Arkivforo: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 26-03-2018 kl. 12:15 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
08-11-19 Sådan arbejder top-ryttere til daglig
15-07-19 Suveræne Daniel og Zack - sejr på 85%
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!
18-03-19 Velkommen til den absolutte verdenselite - Daniel!
18-03-19 Daniel og Olymbrio storstilet dobbeltsejr over Werth og Don Johnson
15-03-19 World Cup andenplads til Bachmann og Zack
05-02-19 Daniel har tre heste med i verdenstoppen
28-01-19 Werth og Weihegold vinder Amsterdam World Cup kvalifikation
11-12-18 Daniel Bachmann modtager pris
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider