Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Russisk sejr i dagens Grand Prix

Sejren i dagens trestjernede ECCO Grand Prix klasse i Herning blev ikke dansk, men derimod russisk. Inessa Merkulova løb med førstepladsen i den trestjernede ECCO Grand Prix klasse, og overhalede Daniel Bachmann Andersen og Don Olymbrio indenom til slut

 

Internationalt felt

I fredagens trestjernede CDI ECCO Grand Prix, i Boxen i Herning, var der 15 ekvipager til start, med en god spredning på nationaliteter, men fortsat med naturlig dansk dominans antalsmæssigt. Der var derfor også håb om en dansk sejr i dagens eneste dressurklasse, og det så også sådan ud længe - men klassen fik alligevel en overraskende, men absolut velfortjent slutning.

 

Sejr til Rusland

Samtlige danskere blev overhalet indenom på målstregen i fredagens trestjernede CDI ECCO Grand Prix. Det blev til russisk sejr, da dygtige Inessa Merkulova på hesten Mister X (e. Egeus) tog fusen på alle, og sikrede sig sejren i klassen med 73,804 %.

 

 

Til trods for stor dominans af danskere på tilskuerpladserne og på banen, var der en rigtig god stemning i Boxen i Herning og sportsånden fejlede ingenting, da russeren tog fusen på alle. Der var ingen buen eller bævgen, men alene stor applaus fra tilskuerrækkerne, som anerkendelse for et flot ridt da Merkulova velfortjent tog sejren hjem til Rusland.

 

Daniel Bachmann Andersen og Olymbrio 2'er

Indtil finten blev sat ind fra russerens side, havde Daniel Bachmann Andersen ellers ligget mageligt i front på Blue Hors Don Olymbrio (e. Jazz / Olympic Ferro) igennem det meste af klassen, efter et ridt til 73,457 %.

 

Agnete Kirk Thinggaard og Orthilia 3'er.

Tredjepladsen gik til Agnete Kirk Thinggaard på Atterupgaards Orthilia (e. Gribaldi / Donnerschlag). De er kommet rigtig godt i gang igen, efter en længere skadespause sidste år, kort tid efter at Agnete erhvervede købte hesten hjem fra England. Ekvipagen fik tildelt 71,065 % af dommerne for deres ridt.. Dejligt at se at de er tilbage i god form igen.

 

Se det samlede resultat fra dagens Grand Prix klasse her

 

Billede

 

Sejren i dagens trestjernede ECCO Grand Prix klasse i Herning blev ikke dansk, men derimod russisk. Inessa Merkulova løb med førstepladsen i den trestjernede ECCO Grand Prix klasse, og overhalede Daniel Bachmann Andersen på Don Olymbrio (Ombrio på billedet) indenom til slut.(Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 09-03-2018 kl. 15:09 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
11-12-18 Daniel Bachmann modtager pris
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!
20-08-18 Ælle bælle..….Weihegold eller Bella Rose?
03-05-18 Daniel og Zack med i verdens top 15
02-05-18 Stor succes til Daniel Bachmann i Hagen!
13-04-18 Graves sejrede over Werth i Grand Prix
26-03-18 Dobbeltsejr til Desperados efter lang skadespause
21-03-18 Alle DV-hingste bestået 10-dages test
14-03-18 FEI ranglisten før finalen i Paris
12-03-18 Russisk sejr i Hernings sidste klasse


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider