Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Cliffhanger alene i front i Unghestechampionatet

Torsdag blev det tid til anden runde af Unghestechampionatet. Banen var af noget større sværhedsgrad i dag, hvor især spring nr. 3 - en lodret - gav flere ryttere problemer, da hestene synes kassen under var farlig. I dag foregik det som en normal springklasse, hvilket betød at alle hestene kun fik lov til at komme igennem banen en gang. Torsdagens ture var afgørende for hvilke heste, der skal mødes hos fremmedryttertesten fredag og hvilke heste der først skal rides af fremmedrytteren lørdag.

 

Chinett Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Caretino redet af Karen Møller Rohde var første ekvipage på banen, og den ene af de to der var på en delt førsteplads efter første afdeling. Dommerne udtalte om Chinett Ask: "Den springer med et dejligt overskud, har en rigtig god galop, med en dejlig aktion. I dag synes vi den er lidt spændt i sin overlinjen, det går ud over karakteren på teknikken. Den låser lidt over nogen af springene." Den samlede karakter for dagens runde blev 255 point og ved klassens afslutning betød det at parret ligger på en 2. plads med samlet 506.25 point.

 

Den anden vinder fra 1. afdeling onsdag var Cliffhanger e. Cabachon/Quite-L med Rikke Haastrup Pedersen i sadlen, og de var tredje ekvipage på banen. Også i dag lykkedes det Rikke at fremvise Cliffhanger godt frem, og de skulle ende med at få dagens højeste karakterer. Dommerne udtalte: "Også en rigtig dejlig hest, en hest som virkelig har magt over tingene, springer med meget lethed og ser ud til at have alt den kapacitet, som man har brug for om springrytter samt han har gode reflekser og bruger sig godt." Deres samlede resultat blev 260 point, og med 255 fra onsdagens afdeling skulle det ende med at de lagde sig alene i spidsen med 515 point.

 

 

Bentley PH e. Bonaparte Z/Chico's Boy var med Allan Bilgrav Christensen i sadlen næste ekvipage, som skulle vise sig at ende i top 5. Dommerne udtalte kort men præcist: "En absolut nydelig redet runde. Det er dejligt at se en hest, hvor man kan galoppere videre og den stadig er på plads." Deres karakterer blev lidt højere end om onsdagen, og deres samlede resultat blev 495 point, hvilket rakte til en samlet 4. plads.

Som en hestene i den sidste halvdel af klassen var Rockmama e. Rockland Calvaro Z med Christian Jansen i sadlen. Som altid sprang Rockmama rockergodt, og dommerne udtalte: "I går så den for os noget spændt ud, selvom rytteren løste det godt. I dag var den mere afslappet, den galopperede mere i balance i samme rytme hele vejen rundt og afvikler springene korrekt og hele tiden fokuseret." Det betød at dagens resultat på 255 point sammenlagt med 248,75 fra om onsdagen så sluttede de med 503,75 point og en samlet tredjeplads inden fremmedryttertesten.

Lykkehøjs Fabian e. Favorit Ask/Carano redet af Morten Grøftehauge var blandt de sidste i klassen. Dommerne udtalte om deres tur: "At det var en rigtig stor hest, som i forhold til alder og størrelse hænger rigtigt godt sammen. Har en dejlig galop og har en fornuftig kapacitet. En teknik som ikke er helt udviklet endnu, nogen gange er den åben, nogengange lukket, nogen gange lidt ude til siden." Men pointene i dag på 248,75 var nok til at de efter de to runder sluttede med 495 point og en samlet 5. plads indtil fremmedryttertesten.

Fredag er det tid til første del af fremmedryttertesten, hvor halvdelen af hestene er i ilden. Lørdag er det tid til at den bedste halvdel sammenlagt af de to afdelinger mødes til fremmedryttertesten og en vinder skal findes.


Tilføjet d. 09-03-2018 kl. 02:10 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
12-03-18 Over 60.000 besøgende til dette års hingstekåring i Herning!
12-03-18 Søskendeparret Cassøe afsluttede de sidste springklasser i Herning
12-03-18 Se resultaterne fra hingstenes bedømmelser
12-03-18 Chinett Ask vandt unghestechampionatet
11-03-18 Rene 10-taller til Delizia og Zhaplin!
10-03-18 Lige under 1 million kroner for unghingst!
10-03-18 Suveræne springhingste og nyttig information
10-03-18 Robert Vos vinder CSI*** Stutteri Ask Grand Prix
09-03-18 Rolf-Göran vinder Skibby HC 150 cm Big Tour!
08-03-18 Masser af gratis tilbud i Herning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider