Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Masser af gratis tilbud i Herning

I forbindelse med Dansk Varmblods Hingstekåring og messen Hest & Rytter i Herning er der mange muligheder og helt gratis at få spændende og lærerige oplevelser.

Har man købt billet til den gigantiske udstyrsmesse Hest & Rytter i MCH Messecenter Herning, så har man derigennem adgang til flere gratis-oplevelser i form af clinics og foredrag. Så trænger dankortet indimellem til at køle ned efter intens powershopping sammen med hestevennerne, så er der god mulighed for at læne sig tilbage, lade sig underholde og rent faktisk lære noget.

 

Fra rideskolebarn til talentudvikling

Ved Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning i marts måned udbydes der to gratis clinics sponsoreret af Nathalie Horse Care. Den ene er en dressurclinic, der tager fat helt fra bunden, og den handler i bund og grund om talentudvikling.

I denne clinic kommer man på en rejse, der starter med et rideskolebarn, der har lyst til og mod på at blive en dygtig rytter. Vi begynder derfor helt i øjenhøjde med en ponyekvipage fra en af Danmarks mange rideklubber og går videre med en ekvipage fra det danske ponydressurlandshold i selskab med landstræner i ponydressur, Jette Nevermann.

Det er en clinic uden pauser, for på et tidspunkt må Jette sende sine dygtige ryttere videre til dressurlandstræneren for junior- og ungryttere, Dennis Fisker, der står klar til at tage over. Han vil sammen med et par talentfulde unge ryttere demonstrere, hvad det handler om på dette niveau, men også han må sende de unge talenter videre en dag.

Her står dressurlandstræneren for Danmarks U25- og seniorryttere, Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, klar til at tage imod dem. Hun står ligesom de to foregående trænere også klar til at dele sine erfaringer og synspunkter med publikum, og inden aftenen er omme har vores lokale ponyrytter trådt ud af sine gummistøvler og har lagt sin korte pisk til fordel for kandar og kjole.

Gå ikke glip af denne nærværende clinic, hvor du kommer helt tæt på landstrænerne og deres unge talenter. Det sker fredag den 9. marts 2018 kl. 16.00-17.30 i Danish Computer Group Arena E.

 

Det handler om fine fornemmelser

Når equicoach Ditte Young går på scenen for at levere sin clinic, kommer det til at handle om, at heste og ridning er med til at udvikle vores fine fornemmelser. Ud over erfaring med tusindvis af træningstimer er det netop en klokkeklar indføling med hver enkelt hest, som adskiller en eliterytter fra flokken.

I denne clinic, Fine FORNEMMELSER på Toppen præsenteret af Nathalie Horse Care, inviterer Ditte Young fire forskellige eliteryttere ind i hallen. To af dem medbringer deres heste, som vil blive redet af de to andre ryttere, for hvem hestene er helt fremmede.

Ved at bruge sin særlige fine fornemmelse og evnen til at sætte forudindtagethed og hovedet ud af spil vil Ditte Young equicoache de nye ekvipager. Heller ikke hun har set hestene før, og målet er at vejlede rytterne til en lettere fornemmelse af hestens personlighed, adfærd, reaktionsmønster, forståelse af sin egen krop og temperament.

De fire topdressurryttere er Mikaela Lindh, Ellen Birgitte Farbrot, Bo Høstrup og Per Sandgaard. Clinicen henvender sig til alle, der ønsker at lære mere om hestepersonligheder og adfærd, opnå større hesteforståelse og få inspiration fra eliterytternes arbejde. Det sker lørdag den 10. marts 2018 kl. 13.30-15.00 i Danish Computer Group Arena E.

Kilde: Herning Horse Show


Tilføjet d. 08-03-2018 kl. 17:53 af i kategorien Arrangementer.





Seneste relaterede nyheder
12-03-18 Over 60.000 besøgende til dette års hingstekåring i Herning!
12-03-18 Søskendeparret Cassøe afsluttede de sidste springklasser i Herning
12-03-18 Se resultaterne fra hingstenes bedømmelser
12-03-18 Chinett Ask vandt unghestechampionatet
10-03-18 Lige under 1 million kroner for unghingst!
10-03-18 Suveræne springhingste og nyttig information
10-03-18 Robert Vos vinder CSI*** Stutteri Ask Grand Prix
09-03-18 Rolf-Göran vinder Skibby HC 150 cm Big Tour!
09-03-18 Cliffhanger alene i front i Unghestechampionatet
08-03-18 Springhingstene brillerede i longen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider