Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Suveræne springhingste og nyttig information

Der var totalt pakket på tilskuerpladserne inde i Danish Computer Group Arena til middag ved Dansk Varmblods Hingstekåring - publikum kunne opleve en informativ præsentation af springhingste.

Avlsledelsens disciplinansvarlig for springning Johnny Hansen og hans kollega i kåringskommissionen Bo K. Møller førte publikum gennem en interessant præsentation af springhingste fra 4-års alderen til S-niveau. Ridehestens præsentationsklasser med kommentering har været et tilløbsstykke under Dansk Varmblods hingstekåring, og det forstår man så udmærket, når man har oplevet de to erfarne beridere give deres kommentarer og bemærkninger til hingstene.


Der blev vist særdeles høj kvalitet i springningen, hvilket gav Johnny og Bo chancen for at forklare for publikum, hvad man søger hos en topspringhest. Som de bemærkede: Tidligere troede man, at bare man havde kapacitet, så var det godt nok, der er kommet meget mere fokus på hestenes ridelighed og indstilling, så de kan fungere på de store baner.

 

Enkelte hingste fik et let nedslag på vejen rundt på banen, men det gav blot Bo og Johnny en mulighed for at understrege, at nedslag er en naturlig del af en springhests uddannelse. Det som er afgørende er, hvordan de springer på det efterfølgende spring. Ved siden af informationerne om hingstenes funktion og kvaliteter, gav de begge gode informationer til avlerne, hvor de fortalte, hvilke hopper, som de mener de forskellige hingste ville passe bedst på.

Kilde: Herning Horse Show


Tilføjet d. 10-03-2018 kl. 23:45 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
12-03-18 Over 60.000 besøgende til dette års hingstekåring i Herning!
12-03-18 Søskendeparret Cassøe afsluttede de sidste springklasser i Herning
12-03-18 Se resultaterne fra hingstenes bedømmelser
12-03-18 Chinett Ask vandt unghestechampionatet
10-03-18 Lige under 1 million kroner for unghingst!
10-03-18 Robert Vos vinder CSI*** Stutteri Ask Grand Prix
09-03-18 Rolf-Göran vinder Skibby HC 150 cm Big Tour!
09-03-18 Cliffhanger alene i front i Unghestechampionatet
08-03-18 Masser af gratis tilbud i Herning
08-03-18 Springhingstene brillerede i longen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider