Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Søskendeparret Cassøe afsluttede de sidste springklasser i Herning

I dag har der været fuld fokus på de internationale springklasser i to opvisningshaller ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning og de to sidste klasser - i hver sin arena - blev vundet af hhv. Stine og Daniel Cassøe.

 

Springrytterne åbnede de internationale konkurrencer ved Dansk Varmblods Hingstekåring i onsdags, og det var også springrytterne som lukkede stævnet ned søndag aften.

Den sidste af i alt fire World Ranking-klasser, Nord-Vest Box medium tour finale 145 cm 3* blev afviklet i Krafft Arena. Rytterne red om en Ifor Williams hestetrailer, og det var tyske Sven Fehnl og Deep Blue Bridge S e. VDL Zirocco Blue, som trak sig sejrrigt ud af den konkurrence i tæt kamp med en polsk rytter og danske Linnea Ericsson-Carey/Contenance e. Cornet Obolensky, som blot var et sekund fra sejren. Det skete efter, at rytterne mødtedes i en omspringning, hvor der virkelig skulle rides stærkt og snævert, for at man kunne køre hjem med en ny trailer.
Se hele resultatet her.

I MCH Medium Tour finalen i Krafft Arena, denne klasse åbnede dagens springning, var tyske Sven Fehnl igen med helt fremme i afgørelsen, idet han kom ind på andenpladsen med Lacox e. Landos slået af svenske Karin Martinsen og Caral efter danskejede Casir Ask. Jennifer Fogh Pedersen blev bedste dansker på fjerdepladsen med Lady Carmen, en DV-hoppe efter Contendro I opdrættet af Karen Kappel.

Konkurrencerne i Krafft Arena blev afsluttet af en klasse med hele 116 startende i Ridehestens lille tur 1*. Det blev til total dansk dominans i toppen af denne klasse, hvor sejren gik til lynhurtige Daniel Hald Cassøe og Kathi V e. Bon Balou opdrættet af Ole Christensen.

Se resultatet af klassen her.

Kingsland Grand Prix, den afsluttende 140 cm klasse i den 1* tour, havde hele 82 deltagere til start. 15 af dem kom videre til omspringningen. Der var tale om en yderst spændende omspringning, hvor der skulle rides stærkt, for at være med i topkampen. Yderligere så skulle sadeltøjet også være spændt ordentligt, hvis man ville være med. Uheldigvis var det ikke det for unge Laura Baaring Kjærgaard, som måtte hoppe af sin hest lige inden det sidste spring, da sadlen simpelthen gled ned på siden af hesten, rundt i hjørnet, og ganske utaknemmelig er noteret for at være diskvalificeret, på trods af at hun indtil da var fejlfri - og der var ingen chance for at rette sadlen siddende på hesten. Det blev Stine Cassøe og den særdeles talentfulde 8-årige Cannon Chris e. Cris Ask (opdr. Tommy B. Jensen) som trak sig sejrrigt ud af omspringningningen i kamp mod den lynhurtige og meget succesfulde engleske rytter Louise Saywell og med Rikke Vingborg/Rayon de Soleil e. Hogwart på tredjepladsen.
Se resultatet af klassen her.

 

Billede

Stine Cassøe i aktion i Herning, her dog på sin anden hest Conchillo.

 

 


Tilføjet d. 12-03-2018 kl. 01:42 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
12-03-18 Over 60.000 besøgende til dette års hingstekåring i Herning!
12-03-18 Se resultaterne fra hingstenes bedømmelser
12-03-18 Chinett Ask vandt unghestechampionatet
10-03-18 Lige under 1 million kroner for unghingst!
10-03-18 Suveræne springhingste og nyttig information
10-03-18 Robert Vos vinder CSI*** Stutteri Ask Grand Prix
09-03-18 Rolf-Göran vinder Skibby HC 150 cm Big Tour!
09-03-18 Cliffhanger alene i front i Unghestechampionatet
08-03-18 Masser af gratis tilbud i Herning
08-03-18 Springhingstene brillerede i longen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider