Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tinne vinder World Cup GP i Wellington

Sveriges 7-gange OL deltager Tinne Vilhelmson-Silfvén og Paridon Magi vandt den første World Cup Grand prix sejr, efter åbningen af Adequan Global Dressage Festival, og ekvipagen går benhårdt efter at kvalificere sig til World Cup finalen i Paris til april 2018

 

Sejr til Tinne i første World Cup Grand Prix klasse i Wellington

Tinne Vilhelmson Silfvén på Paridon Magi fik året for at vinde den første World Cup Grand Prix Sejr ved Adequan Global Dressage festival i går torsdag i Floridas hestemekka Wellington. Hermed er den svenske OL-stjerne et skridt nærmere på at kvalificere sig til finalen i Paris til april i år.

Det var Tinne og Paridonn Magi's tredje World Cup stævne i denne sæson. Med har dig sig bl.a. en team bronze fra EM I Göteborg fra august.

 

Svensk sejr, amerikansk 2'er og canadisk 3'er

Ekvipagen bestående af Tinne og Paridon Magiopnåede en score på 75,870 % for sejren i den store dressurfestivals første World Cup Grand Prix klasse.

 

 

Shelly Francis på Danilo blev anden i klassen med 73,652 %, blot få timer efter at den amerikanske rytter havde vundet den CDI3* Grand Prix klasse på hesten Doktor, men en personlig high score.

Tredjepladsen gik til canadiske Jill Irving på Degas, der ligeledes satte personlig rekord med 71,826 %.

 

Det bedste ridt på Paridon Magi nogensinde

World Cup sejren i Wellington føltes ifølge Tinne som det bedste ridt Paridon Magi's nogensinde har præsteret, hvilket naturligvis giver den svenske 7-dobbelte OL-deltager ekstra blod på tanden for de kommende konkurrencer.

 

"At have den fantastiske følelse med ham som jeg havde i dag?.. det var en god oplevelse!" udtalte Tinne Vilhelmson Silfvén efter ridtet.

 

Paridon Magi p.t. bedste bud på finale aspirant

Paridon Magi, der p.t. rangerer for nuværende som nr 20. på verdensranglisten, er hendes favorit hest frem mod World Cup finalen i Paris til april.

 

Højdepunkterne fra ridtet var ifølge Tinne hestens åbne sind, det at han virkelig var koncentreret og på arbejde, enormt villig for hjælperne, og prøvede at gøre alt for at Tinne skulle have en god følelse. Og det fik hun så! "Det var en fantastisk start" udtalte Tinne til pressen efterfølgende. Da hun kan høste fulde point fra et World Cup kvalifikationsstævne udenfor den vestlige europæiske liga, vil hun afvente og se hvad dette giver hende i standings, men ellers planlægger hun muligvis tillige at deltage i den femstjernede DCI med præmiesum på $ 200.000.

 

Optimale temperaturer

Temperaturerne i Florida har fra starten af 2018 stævnet vist sig fra sin absolutte optimale side. Florida fremviser sig her i midten af januar med høj blå himmel og temperaturer på ca. 26 grader celsius. "Klimaet får hestene til at føle sig bedre tilpas og det giver en sundere træning af hestene end derhjemme her henover vinteren", udtaler svenske Tinne Vilhelmson Silfvén. "Det giver de bedste muligheder for at performe maksimalt i konkurrencer" tilføjer hun.

 

Populær midlertidig tilflytter

Tinne er særdeles populær i det sydlige Florida, og tiltrækker sig altid mange tilskuere når hun optræder på banen. Hun er hen over den europæiske vinter, som så mange andre fuldtidsprofessionelle europæere, midlertidigt lokaliseret i Wellington, hvor hun for tiden arbejder på fuld tid for Lövsta Stuteri.

 

Tinne vil forblive i Wellington indtil marts måned i år, før hun har planer om at returnere til Europa, for at deltage i diverse hingsteshows.

 

Se Tinne Og Paradon Magi's vindende ridt her

Følg med i resultaterne fra Adequan Global Dressage Festival her

 

Billede

 

Sveriges 7-gange OL deltager Tinne Vilhelmson-Silfvén og Paridon Magi vandt den første World Cup Grand prix sejr, efter åbningen af Adequan Global Dressage Festival, og ekvipagen går benhårdt efter at kvalificere sig til World Cup finalen i Paris til april 2018 (Foto: Pressefoto)


Tilføjet d. 14-01-2018 kl. 20:20 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
24-02-20 Agnete Kirk gør dansk reklame i Wellington
28-01-20 Helgstrands Wellington-erhvervelse beseglet
23-01-20 Flot anden- og fjerdeplads til Agnete og Blue Hors
27-12-19 Helgstrand erhverver pragtejendom i Wellington
28-11-19 16 Helgstrand heste til Wellington
18-03-19 Tre heste omkommet i brand
20-01-19 Tre heste døde i karantænestald
14-12-18 Verdens største og rigeste dressur-event får endnu flere penge
15-01-18 Suveræne en-håndede ridt ved World Cup i Wellington
12-01-18 Verdens længstvarende dressurfestival er skudt i gang!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider