Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flot NC sejr til Zonik

Edward Gal og DV-hingsten Glock's Zonik vandt lørdagens kür ved Nations Cup-stævnet i Rotterdam. Med ridtet til over 80%, sikrede et den Hollanske sejr i Nations Cup, som dog blev pustet i nakken af et vanligt velridende svensk hold, ligesom endnu en DV-hest hjalp USA til en tredjeplads for hold

 

Gal og Zonik sikrer hollandsk sejr

Ved denne weekends Nations Cup stævne i Dressur i Rotterdam i Holland, vandt hjemmebaneholdet Holland, foran et vanligt godt ridende svensk landshold. Den hollandske sejr blev ikke mindst sikret af en velridende Edward Gal på den dansk avlede DV hingst Glock's Zonik (e. Blue Hors Zack / Blue Hors Romanov, der red til over 80%.

 

Edward Gal har stor international succes med den 10-årige dansk avlede DV hingst Glock's Zonik, og det gjaldt også ved denne weekends afvikling af Nations Cup på hjemmebane. Edward Gal og Zonik vanndt den indledende CDIO5* Grand Prix fredag, og gentog succesen lørdag i den afsluttende kür.

 

 

Ekvipagen vandt den afsluttende kür, med 80.075 procent i sikker afstand til resten af feltet, og det sikrede tillige det hollandske hold den samlede holdsejr.


Holland vinder med blot 1 point foran Sverige

Den hollandske sejr var imidlertid kun kneben med 20 point, foran et godt ridende svensk landshold. Det blev til kun et enkelt point foran svenskernes hold, hvor det bl.a. blev til en GPS-sejr til Therese Nilshagen og en kür-andenplads til Patrik Kittel. Svenskerne endte 21 point.

Tredjepladsen USA, hvor endnu en dansk hest bidrog til det flotte resultat. Unge Kasey Perry-Glass har taget turen til Europa, hvor hun på den Danske Varmblodsvallak Gørklintgaards Dublet (e. Diamond Hit / Ferro), sikrede sig en individuel fjerdeplads i küren med 77.060 procent.

Se den individuelle resultatliste og det samlede resultat for hold

Se eller gense lørdagens CDIO5* Grand Prix Special og CDIO5* Grand Prix Freestyle i videoen fra FEI her

 

Se klassens individuelle resultatliste her

Se det samlede holdresultat her

 

Billede

 

Edward Gal og DV-hingsten Glock's Zonik vandt lørdagens kür ved Nations Cup-stævnet i Rotterdam. Med ridtet til over 80%, sikrede et den Hollanske sejr i Nations Cup, som dog blev pustet i nakken af et vanligt velridende svensk hold, ligesom endnu en DV-hest hjalp USA til en tredjeplads for hold. Her Amerikanske Kasey Perry-Glass på danske Gørklintgaards Dublet


Tilføjet d. 24-06-2018 kl. 12:55 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
13-01-20 Dublet med i OL kapløb
30-07-18 Zonik og Gal hollandske mestre
31-03-18 Gørklintgårds Dublet opnår dobbeltsejr come-back!
29-03-18 Gørklintgård’s Dublet tilbage i top-form
14-12-17 Kittel vinder World Cup Küren i Olympia
14-12-17 GP debutanten Zonik sejrer i Olympia
05-03-17 Dublet skal til World Cup finale!
04-03-17 Gørklitgårs Dublet tæt på World Cup finale
11-02-17 Gørklitgårds Dublet vinder CDI5* Grand Prix
14-03-11 Dancing Hit og Cavall fløjhingste


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider