Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tryon fra ridecenter til rideby!

Tryon International Equestrian Center er i forvejen et imponerende og storslået rideanlæg, som overgår de fleste, men i forbindelse med de forestående World Equestrian Games i 2018, har Tryon igen vokseværk, og er så ambitiøs med sine udvidelser, at det sætter nye standarder for kapacitet, failiteter og skalerbarhed, og bliver en rejse fra ridecenter til rideby

 

Stor og imponerende rammer

Mang ting 'over there' er som bekendt meget større og mere storslåede end de fleste andre steder. Det gælder også Tryon International Equestrian Center, der konstant udvider deres kapacitet og faciliteter, og igen står overfor en ambitiøs ekspansionsplan forud for at tryon har budt ind som vært for World Equestrian Games i 2018 (WEG) til september 2018, der kan gøre de fleste europæiske hestesportscentre til skamme.

 

USA ramt af dressurfeberen

USA og især det sydlige USA er som bekendt blevet ramt alvorligt af dressurfeberen i de senere år, og pengestærke personer og interessentskaber har investeret heftigt i diverse ridesportsanlæg. Et af de helt store og professionelle anlæg er Tryon International Equestrian Center, hvor der bl.a. har været afviklet world cup stævner, og som også tog imod en masse heste er tidligere på efteråret da et andet hestesports-kraftcenter Wellington, måtte evakuere på grund af orkantrusler.

 

Stort og imponerende

Tryon International Equestrian Center, er skabt af Mark Bellissimo og placeret smukt og strategisk ved foden af Blue Mountains. I dag rummer hestesportscenteret ikke mindre end 1200 permanente bokse og 12 arenaer inklusiv en stor, international arena med tilskuerkapacitet på ikke mindre end 12.000 tilskuere oplyst med kunstig belysning. Der ligger tillige en international militarybane i området omkring ridecentret, og der er masser af plads og ruter til afvikling af distanceridning i det naturskønne og varierende naturområde der omgiver Tryon International Equestrian Center. På centeret er der tillige masser af pågående aktiviteter med at bygge en højteknologisk dyrlægeklinik i forbindelse med anlægget. Alene alle disse faciliteter kunne gøre de fleste europæere grønne af misundelse over de storslåede rammer, men Tryons vokseværk ender ikke med dette.

 

For nuværende planlægger Tryon International Equestrian Center ikke alene at udvide faciliteterne endnu engang, men er derimod i gang med planlægningen af etableringen af en hel idrætsby, der kan huse 1.000 ryttere såvel som alle deres grooms forud for WEG til september næste år.

Den ambitiøse plan, der er den første af sin slags i hele WEG's historie, blev præsenteret på tirsdagens årlige generalforsamling i FEI i Montevideo, Uruguay. Det er naturligvis altid vanskeligt med at opnår offentlige finansiering af et sådant storstilet projekt, så derfor sker det gennem privat finansiering, fra pengestærke investorer.

 

Fleksibelt byggeri med mulighed for hurtig kapacitetsudvidelse

Mark Bellissimo og organisationsgruppen, der er ejer og har bygget Tryon Equestrian Center til en pris på omkring 200 millioner dollars, har skabt en modulbaseret boligkonstruktion kaldet US Precision.

 

Virksomheden, der ligger blot 13 km fra Tryon Equestrian Center, er i stand til at producere mindst 8 modulære enheder om dagen ved hjælp af en robot. Enhederne bliver stablet op til en treetagers bygning i idrætsbyen, der vil kunne tilbyde enkeltværelser til hver eneste atlet.

 

Tryon Equestrian Center rummer allerede nu flere luksus resturanter fra italiensk til sushi, men også særlige buffet-resturanter er planlagt til ryttere, grooms, medier og hjælpere, så der er ingen der skal lide nød eller undvære daglige fornødenheder eller forplejning.

 

Løber ingen risiko

I forbindelse med planlægning af mange sportsbegivenheder kæmper arrangørerne ofte mod tiden og med store udfordringer med henblik på at have rammerne klar til det store ryk-ind. Her har amerikanerne også helgarderet sig,

 

Hvis idrætsbyen mod forventning ikke er færdig inden WEG i september, har arrangørerne allerede booket værelser nok til at der kan findes logi til samtlige alle ryttere og hjælpere. Så alle kan trygt lægge billet ind på deltagelse i dette stævne.

 

Du kan læse mere om Tryon International Equestrian Center og udvidelsesplanerne på deres officielle hjemmeside her

 

Billede

 

Skitsen for udbygningen af Tryon World Equestrian Games ridelandsby f for atleter, der er tiltænkt udbygget og opførst for at danne rammer for de kommende Worls Equestian games for samtlige otte hestesportsdiscipliner i september 2018. Boliger for grooms og hjælpepersonale er placeret i øverste venstre hjørne af tegningen.


Tilføjet d. 24-11-2017 kl. 15:07 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
01-10-18 Pararytter bukket af i WEG finale-kür
25-09-18 Individuelt VM guld til Stinna og Smarties
24-09-18 Sheena endte på en 6. plads i votigering ved VM
24-09-18 Ærgerlig 4. plads til paralandsholdet
22-09-18 Voltigøren Sheena har succes ved WEG
22-09-18 Dansk gyser-triumf i paradressur
16-09-18 Utraditionelt gik WEG reining guld til Belgien
16-09-18 WEG küren søndag blev aflyst
16-09-18 Flot dansk indsats med ingen videre til Küren
16-09-18 Guld til Werth og Bella Rose med 86%


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider