Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Horizon vinder - Monique bliver 3'er

Horizon med Adrienne Lyle i sadlen vandt Intermediere I og efterfølgende Intermediere I Kür ved CDI stævnet i Wellington. Tredjepladsen i Kür'en blev indtaget af DV hoppen Monique med Jane Cleveland i sadlen, foran populære Steffen Peters på Bailarino

 

Horizon med kendt afstamning

Horizon vandt både Intermediere I og Küren ved CDI stævnet i Wellington den 7-12 februar 2017 med Adrienne Lyle i sadlen. Horizon er efter de i Danmark hjemhørende hingste Hotline med Schufro som morfar. Horizon og Lyle sikrede sig hermed hele to sejre i lilletur. Lørdag vandt ekvipagen tillige Intermediere I Freestyle CDI3* med en score på 75,325 %, som i øvrigt var den første freestyle for Horizon og Lyle overhovet, ikke alene i konkurrence, men i det hele taget.

 

Freestyle ikke redet før konkurrencen

"Det var min første freestyle nogensinde med hende. Vi satte det faktisk sammen i sidste øjeblik. Da jeg melde os til, var jeg ikke klar over at vi også skulle have en freestyle, da vi kom til showet. Derfor havde jeg behov for at 'ringe til en ven' og Katherine Bateson Chandler lånte mig et af hendes gamle freestyle programmer. Dette var faktisk første gang jeg overhovedet har redet hele programmet på en gang. Jeg var rigtig glad for at Horizon var så god, blev hos mig og var der for mig", udtalte Lyle efterfølgende til pressen.

 

Steffen Peters indtog andenpladsen

Steffen Peters på Bailarino (Breitling / De Niro) sikrede sig en andenplads med 75,100%, og var selv meget tilfreds med sit ridt og hestens præstation, der primært havde et enkelt kort skift i shangementerne som fradrag, som ifølge Peters gjorde forskellen mellem første og andenpladsen.

 

Dansk varmblod på tredjepladsen

Tredjepladsen gik til en Dansk Varmblods hest, nemlig DV hoppen Monique (e. Temptation / Matador) med amerikanske Jane Cleaveland 72.750%

 

Kilde: eurodressage

 

Billede

 

(Arkivfoto: JP Foto)

 


Tilføjet d. 13-02-2017 kl. 17:23 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
24-02-20 Agnete Kirk gør dansk reklame i Wellington
28-01-20 Helgstrands Wellington-erhvervelse beseglet
23-01-20 Flot anden- og fjerdeplads til Agnete og Blue Hors
27-12-19 Helgstrand erhverver pragtejendom i Wellington
28-11-19 16 Helgstrand heste til Wellington
18-03-19 Tre heste omkommet i brand
20-01-19 Tre heste døde i karantænestald
14-01-18 Tinne vinder World Cup GP i Wellington
12-01-18 Verdens længstvarende dressurfestival er skudt i gang!
02-01-18 Wellington præmiepenge reduceres


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider