Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Heste tortureret med benzin indsprøjtninger

To heste er formentlig blevet udsat for tortur med benzin-indsprøjtninger, som foreløbig i det ene tilfælde har haft døden til følge. Sagen efterforskes nu af politi og myndigheder.

 

Myndighederne efterforsker p.t. en ubegribelig sag om mulig mishandling og tortur af to heste, i Marion County i Florida, i det sydøstlige USA.

 

Hest aflivet

En hesteejer opdagede den 2. juni i år nogle usædvanlige blodspor på jorden og et hudområde på hendes hoppe, der var kraftigt hævet og som havde et sår, der lignede et indtrængningspunkt eller stikmærke fra en stor kanyle. Hesten, Jolean blev hurtigt efterfølgende dødeligt syg, og måtte afvives En post-mortem undersøgelse foretaget af en veterinær, som følge af hoppens usædvanlige og pludselige sygdom og død, afslørede en usædvanlig lugt og den formåede årsag til hoppens triste endeligt. Ved opduktionen, afslørede der sig nemlig en kraftig lugt af benzin, som formentlig er blevet injiceret i hoppen, og hurtigt har ødelagt hoppens centrale organer.

 

Endnu en hest

Et tilsvarende sår, blev fundet på naboens 6-årige plettede hest 'Kate', den 4. juni. Hoppen er fortsat i live, men kæmper for sit liv, og hoppen har måtte gennemgå operatioern i forsøget på at redde hendes liv.

 

Ejeren af Jolean, har oplyst de lokale media om, at veterinæren der fortog obduktionen, udtalte at hoppen lugtede som om nogen havde hældt 5-gallon (næsten 20 liter) benzin ud over hoppen. For de to naboer og hesteejere, er det fuldstændig ubegribeligt, hvad det er hændt deres to heste

 

Flyttet mens opklaring pågår

Det oplyses at hesteejernepå de to ejendomme, efterfølgende har flyttet de resterende heste til sikrere og unavngivne lokaliteter, mens undersøgelserne pågår.

 

Der er udsat en dusør på ca. 5.000 kr for oplysninger der kan føre til opklaring af den formodede mishandling.

 

Billede

 


Tilføjet d. 15-06-2014 kl. 09:09 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
12-09-19 Jovians far Apache er aflivet
13-06-19 Hesters OL-hest Escapado er ikke mere
10-04-19 Casir Ask er ikke mere
12-12-18 Oatley’s og Kittels Toy Story aflivet
01-04-18 Er den gal igen hos John Byrialsen?
18-10-17 Bilist går amok over hestevogn
11-10-17 Avlsmatadoren De Niro er død
06-03-17 Pas på - politiet kommer!
05-01-17 Wladimir nær endt i skandalesag
30-08-15 Vanrøgt: meter lange hove!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider