Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Helstrand differentierer heste-segmenter


Helgstrand iværksætter nu en differentiering af deres hestesegnemter, og stiler nu efter et nyt segment, der omfatter heste i billigere prissegmenter, end de topheste der formidles til mange millioner til topryttere. og som udgør salgsstaldens primære målgruppe. Hermed kan andre også være med

 

Ikke kun til verdens bedste.
Helgstrand Dressage har gennem årene sat sig solidt på unghestemarkedet og har i dag nogle af verdens allerbedste dressurheste, som de talrige UVM-medaljer vidner om.

 

Ny segment-satsning

Med ønsket om også fremadrettet at kunne tilgodese den store efterspørgsel på dressurheste af allerhøjeste kvalitet har Helgstrand ansat bl.a. Dr. Ulf Möller og Esben Møller. Deres fornemste opgave er at spotte fremtidens stjerner, hvilket har fyldt staldene på Ny Ravnstrup med føl og ungheste af absolut topafstamning.

 

[[outstream]]

 

Løbende besigtigelser

Besigtigelser af føl og ungheste sker løbende, og indimellem er der heste, der ikke til fulde rammer vores primære målgruppe af kunder, men som har kapaciteten til at blive rigtige gode konkurrenceheste. Så her har du mulighed for at erhverve dig en dressurhest med en afstamning, der forener nogle af Europas stærkeste blodlinjer.

 

Læs mere her

 

Billede

 

Helgstrand iværksætter nu en differentiering af deres hestesegnemter, og stiler nu efter et nyt segment, der omfatter heste i billigere prissegmenter, end de topheste der formidles til mange millioner til topryttere. og som udgør salgsstaldens primære målgruppe. Hermed kan andre også være med. Legend efter H-Ekwador/Voice (Helgstrand Dressage)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider