Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helgstrand tilbyder gratis salgsmateriale på føl

Helgstrand Dressage tilbyder nu at udarbejde gratis professionalt salgsmateriale på føl, for at hjælpe deres avlere igennem den vanskelige tid med Covid-19, i forbindelse med Helgstrand Academy til sommer, givet der er styr på pandemien til den tid

 

Covid-19 ændrer alt

"COVID-19 har vendt op og ned på vores dagligdag", skriver Helgstrand Dressage til en start og fortsætter: "Vi står alle i en uvant situation med de udfordringer, der nu følger med. Hos Helgstrand ønsker vi at hjælpe vores mange avlere gennem den svære tid, og derfor er vi nu klar med endnu et tiltag. Hen over sommeren er der mulighed for at tage jeres føl med til Helgstrand Academy, hvor vores avlskonsulenter vil hjælpe med at lave en professionel salgsvideo af jeres føl, som I frit kan benytte efterfølgende" skriver Helgstrnd Dressage.


Inviterer indenfor på Helgstrand Academy
"Vi bevæger os på ukendt land for tiden og kender ikke konsekvenserne af COVID-19. Mange arrangementer er aflyst, og derfor valgte vi i sidste uge at annoncere nye videoer af alle hingstene, som vi håber kan være en hjælp til at træffe beslutningen om valg af hingst. Men vi frygter, at virussen eller efterdønningerne kan få konsekvenser for vores avlere i forhold til salg af deres føl. Derfor tilbyder vi nu gratis at lave salgsmateriale for vores kunder, som vi håber kan lette processen", fortæller Andreas Helgstrand.


En hjælp til avlere
Tre eftermiddage hen over sommeren inviterer vi inden for på Helgstrand Academy, hvor vores dygtige avlskonsulenter vil hjælpe med at tage professionelt videomateriale af føllene, som viser deres kvaliteter på bedste vis. Afhængig af situationen på daværende tidspunkt tager vi selvfølgelig alle de forbehold, som vi nu skal i henhold til COVID-19.

"Mange har måske ikke udstyret eller kompetencerne til at udarbejde effektfulde salgsvideoer af deres føl, og derfor vil vi gerne yde vores kunder den ekstra service, som vi håber, mange vil benytte sig af. Derudover hjælper vi gerne med at formidle kontakt til potentielle kunder i vores netværk", fortæller Andreas.

De tre aftener er som følgende:

18. maj 2020 fra kl. 15-17.00 - deadline for tilmelding: 4. maj 2020
15. juni 2020 fra kl. 15-17.00 - deadline for tilmelding: 1. juni 2020
13. juli 2020 fra kl. 15-17.00 - deadline for tilmelding: 29. juni 2020

Optagelserne finder sted på den udendørsbane på Helgstrand Academy, Grindstedvej 54, 9310 Vodskov. Samtidig håber vi, at arrangementerne åbner op for en hyggelig eftermiddag, hvor der er mulighed for at snakke med andre avlere. Helgstrand vil stå for pølser og brød samt øl/vand.

Billede

 

Helgstrand Dressage tilbyder nu at udarbejde gratis professionalt salgsmateriale på føl, for at hjælpe deres avlere igennem den vanskelige tid med Covid-19, i forbindelse med Helgstrand Academy til sommer, givet der er styr på pandemien til den tid


Tilføjet d. 29-03-2020 kl. 14:54 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
17-06-20 Igang igen - DRF om afvikling af stævner
29-05-20 Helstrand differentierer heste-segmenter
26-05-20 Over 1/2 million indsamlet til elevskoler
25-05-20 Fiontini skal have tvillinger
25-05-20 Covid-19 og dyr: Vi har brug for viden
20-05-20 Britisk væddeløb genoptages 1. juni
18-05-20 Dansk Ride Forbund under Corona
15-05-20 DM i springning udskudt
15-05-20 Tolkning af regler giver fortsat udfordringer
15-05-20 Forvirring om tolkning af arrangementer


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider