Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Blue Hors Dalian lever ikke længere

Blue Hors har mistet Blue Hors Dalian, som følge af et pludseligt og uforklarligt dødsfald. Blue Hors Dalien er derfor bragt til Københavne Universitetshospital, hvor hesten vil blive obduceret, for at finde forklaringen på hans pludselige død

 

Uforklarligt dødsfald

Stutteri Blue Hors har mistet den unge avlshingst ved et pludseligt og uforklarligt dødsfald lige her midt i avlssæsonen 2020, hvor en del hoppeejere havde håbet på, at de til næste år kunne afvente et føl fra netop denne unge hingst. Det kommer ikke til at ske.

Blue Hors skriver i deres pressemeddelelse.

"Vi har desværre oplevet et pludselig og uforklarlig dødsfald, idet Blue Hors Dalian uden forudgående tegn eller symptomer på sygdom har mistet livet."

 

Hingsten obduceres

Som følge af det pludselige og uforklarlige dødsfald er Blue Hors Dalian fragtet til Københavns Universitet, hvor de veterinære patologer skal forsøge at finde frem til en forklaring på hans pludselige dødsfald.

 

 

"Vi er naturligvis meget kede af at miste en så ung og lovende unghingst, men vi må vente på svar fra de undersøgelser og test der er igangsat for at identificere årsagen." - udtaler avlsleder Martin Klavsen.

 

Rådgivning om valg af anden hingst

Stutteriet oplyser at alle avlere, der havde valgt Dalian som far til deres kommende føl, er meget velkomne til at kontakte Blue Hors avlsrådgiver, hvis de har brug for råd og vejledning til hvilken hingst, der kunne være et godt match til hoppen nu hvor Dalian ikke længere vil være at finde i er i hingstekollektionen.

 

 

Billede

 

Blue Hors har mistet Blue Hors Dalian, som følge af et pludseligt og uforklarligt dødsfald. Blue Hors Dalien er derfor bragt til Københavne Universitetshospital, hvor hesten vil blive obduceret, for at finde forklaringen på hans pludselige død. Her ses Cristian Tudela Ruiz på Blue Hors Dalian (Foto: Blue Hors)


Tilføjet d. 25-05-2020 kl. 09:52 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Blue Hors.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
25-09-20 Championatsfinalerne er aflyst
29-08-20 Zacksmir bliver på Blue Hors
29-08-20 Friend præmieret i Vechta
29-05-20 Blue Hors på indkøb
15-05-20 Daniel stopper hos Blue Hors
15-05-20 Blue Hors indgår aftale med Jens Meyer
03-05-20 Ny rytter til Blue Hors
20-04-20 Bjarne Nielsen taler om den ideelle ridehest
29-03-20 Årets Blue Hors Avler 2020
29-03-20 Må jeg få min hoppe insemineret?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider