Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Blue Hors på indkøb

Blue Hors køber hvert år mange føl op hos avlere, i både ind- og udlandet. Så har din hoppe fået et særligt godt føl i år, vil stutteriet gerne høre fra dig, og måske købe dit føl

 

Køber ind af lovende afkom

På Blue Hors bliver der hvert år født mellem 10-20 føl. Derudover rejser stutteriet rundt i landet samt dele af Europa, hvor det hvert år køber mellem 40-50 yderligere føl. Har du derfor fået et føl i år, der er særlig godt kan stutteriet være interesseret i at købe dit føl, som vil få de bedste betingelse for at udvikle sit potentiale.

 

Fokus på opvækst

Målet på Blue Hors er at finde avls- og rideheste i absolut topkvalitet, hvorfor et stort fokus på hestens opvækst er en nødvendighed, lyder det fra stutteriet.

 

 

Alle føllene vokser op på Blue Hors' store lyse løsdrift og får de bedste forudsætninger for at vokse op og indgå i sporten. De bliver løbende vurderet af kompetente fagfolk og får den optimale træning og gode ryttere, til at uddanne dem. Enkelte af føllene ender med at indgå i Blue Hors hingstekollektion, imens andre bliver videre solgt til gode dressurryttere.

 

Kendte heste startede som indkøb

Blue Hors har gennem tiden bl.a. opkøbt føl som Blue Hors Zackerey, Blue Hors Zalabaster, Blue Hors Zepter og Blue Hors Don Romantic.

 

Ove Møller Nørgaard er en af de avlere som har haft stor succes med at sælge et føl til Blue Hors. Tilbage i 2014 solgte han hingsteføllet Blue Hors Zackerey.

 

"Vi har altid gerne ville sælge til Blue Hors, fordi vi ved at føllet får de chancer den skal have og fortjener, i forhold til sin udvikling og kvalitet. Så hvis der er noget kvalitet i føllet, så får Blue Hors den med sikkerhed frem i lyset, når den tid er.
At opleve at sælge et føl som Blue Hors Zackerey, giver mig livsmod og lyst til at fortsætte ud i det uendelige! Det er en ubeskrivelig følelse at se ham vokse op og alt bare spiller"

 

Avlsleder på Blue Hors, Martin Klavsen samt den tyske avlskonsulent for Blue Hors, Jens Meyer er altid på udkig efter nye føl. Så har du et føl der kan være interessant for Blue Hors, kan du sende dem en kort video, så kontakter de dig.

 

Læs mere her

 

Billede

 

Blue Hors køber hvert år mange føl op hos avlere, i både ind- og udlandet. Så har din hoppe fået et særligt godt føl i år, vil stutteriet gerne høre fra dig. Her ses de lovende ungheste i løsdriftstalden på Blue Hors (Foto: Blue Hors)


Tilføjet d. 29-05-2020 kl. 10:55 af i kategorien Avl.
Tags: Blue Hors.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
25-09-20 Championatsfinalerne er aflyst
29-08-20 Zacksmir bliver på Blue Hors
29-08-20 Friend præmieret i Vechta
25-05-20 Blue Hors Dalian lever ikke længere
15-05-20 Daniel stopper hos Blue Hors
15-05-20 Blue Hors indgår aftale med Jens Meyer
03-05-20 Ny rytter til Blue Hors
20-04-20 Bjarne Nielsen taler om den ideelle ridehest
29-03-20 Årets Blue Hors Avler 2020
29-03-20 Må jeg få min hoppe insemineret?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider