Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Blue Hors indgår aftale med Jens Meyer

Et samarbejde mellem Blue Hors og den tyske hingsteholder Jens Meyer har ført til ansættelse i en funktion, hvor Jens Meyer er Blue Hors' avlskonsulent i Tyskland

 

Hingstestation skal samarbejde med Blue Hors

Jens Meyer har sammen med sin hustru Susanne i mange år drevet en succesfuld forretning med Hengststation Jens Meyer i Tyskland, hvor hingsteprofilerne har været store navne som bl.a. Damsey, His Highness, Herzensdieb, Falsterbo, Licosto, Fairbanks og springhingsten Cashman, lige som de har haft hingsten Dacaprio, der som bekendt er morfar til Blue Hors Farrell.

 

Jens Meyer er nu avlskonsulent for Blue Hors i Tyskland, hvor han i samarbejde med Blue Hors samarbejdspartner Martin Determann står for rådgivning af de tyske hoppeejere, spejder føl og unghingste og i det hele taget repræsenterer Blue Hors i Tyskland sammen med Martin Klavsen.

 

 

Glæder sig til samarbejdet

Martin glæder sig over at have fået en sparringspartner som Jens Meyer, der kender næsten alle hoppestammer i Tyskland og har en meget bred kontaktflade i Tyskland, men også langt ud over landets grænser.

"Jeg er meget glad for at have udvidet vores avlsteam med Jens Meyer, som er en stor fagmand og en betydelig kapacitet for Blue Hors, og jeg er overbevist om, at også de tyske avlere vil få stor nytte og glæde af denne udvidelse af vores avlsafdeling", siger Martin Klavsen.

 

Stor international erfaring

Jens Meyer har været dommer ved kåringer og skuer verden over og har opnået stor international erfaring, som han håber at kunne gøre gavn af i sit job på Blue Hors, når han er på udkig efter føl og ungheste. Det har altid været hans lidenskab at opdage ungheste og omhyggeligt udvikle dem i forhold til deres talent.

"Det har været en ære for mig at få dette jobtilbud fra Blue Hors. Jeg glæder mig over mit ansvarsområde og ser frem til fremtiden sammen med Blue Hors, udtaler Jens Meyer.

 

 

Billede

 

Et samarbejde mellem Blue Hors og den tyske hingsteholder Jens Meyer har ført til ansættelse i en funktion, hvor Jens Meyer er Blue Hors' avlskonsulent i Tyskland


Tilføjet d. 15-05-2020 kl. 13:53 af i kategorien Avl.
Tags: Blue Hors.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
25-09-20 Championatsfinalerne er aflyst
29-08-20 Zacksmir bliver på Blue Hors
29-08-20 Friend præmieret i Vechta
29-05-20 Blue Hors på indkøb
25-05-20 Blue Hors Dalian lever ikke længere
15-05-20 Daniel stopper hos Blue Hors
03-05-20 Ny rytter til Blue Hors
20-04-20 Bjarne Nielsen taler om den ideelle ridehest
29-03-20 Årets Blue Hors Avler 2020
29-03-20 Må jeg få min hoppe insemineret?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider