Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Årets Blue Hors Avler 2020

På grund af corona-situationen blev dette års vandrepokal for Årets Blue Hors Avler overrakt under andre omstændigheder. Avlschef Martin Klavsen besøgte i går stutteriet Straight Horse på Sjælland

 

Årets avler er Straight Hors

Siden 2014 har Blue Hors hædret en avler for enestående avlsresultater med Blue Hors-hingste. Årets avler får overrakt vandrepokalen, der er en bronzestatuette af Blue Hors Don Schufro.

I år gik den fornemme titel og hæder til avlerparret Eva Götzsche og Mogens Pedersen, der driver stutteriet Straight Hors bl.a. med de to elitehopper Bøgegårdens Don Romina e. Blue Hors Don Schufro, guldmedalje og årets hoppe i DV, og Romanik e. Blue Hors Romanov x Blue Hors Don Schufro, bronzemedalje, der er mødre til bl.a. to af tidens bedste DV-hingste, Sezuan og Zonik, der i sig selv er stærke repræsentanter for Blue Hors igennem hingstene Zack, Romanov og Don Schufro.

 

Straigh Hors - sjællandsk avlersucces

Hos Straight Hors i Allerød er der i senere år avlet succesfulde heste som:

Martin Klavsen havde adviseret til Eva og Mogens, at han var på kundebesøg på Sjælland og ville lægge vejen forbi dem, hvis de var hjemme. Det var de, og de ville byde på en bid mad til frokost. Overraskelsen var derfor stor, da Martin dukkede op med den eftertragtede Don Schufro-statuette og en kameramand ved sin side.

" Vi er meget overraskede og stolte over denne ære, men også meget ydmyge. Vi var totalt heldige at komme i besiddelse af to fantastiske hopper, som ingen rigtig vidste, hvad indeholdt på det tidspunkt. Vi er også som avlere i Danmark utrolig privilegerede med, at der her i landet findes mod og kapacitet til at gå ud og købe de allerbedste hingste hjem. Der er ingen ord for den betydning, hingste som Don Schufro, Zack og Romanov har betydet for avlen, og vi er lykkelige over, at vi med købet af de to nye hopper fra Harli Seifert også kan avle videre med dette blod i lang tid endnu. Vi har endvidere været heldige at kunne samarbejde med dygtige ryttere om vores heste, der således har fået lov til at udvikle sig optimalt. Vi vil gerne sige tusind tak til Blue Hors for denne ære, men også tak til alle dem, vi samarbejder med. Der er flere spændende afkom på vej efter Blue Hors hingste, bl.a. en hingst og en hoppe efter Farrell og en hoppe efter First Choice", fortæller Eva og Mogens fra Allerød.

 

 

Kilde: Bue Hors

 

Billede

 

På grund af corona-situationen blev dette års vandrepokal for Årets Blue Hors Avler overrakt under andre omstændigheder. Årets Blue Hors Avler blev Straigh Horse i Allerød v. avlerparret Eva Götzsche og Mogens Pedersen


Tilføjet d. 29-03-2020 kl. 14:43 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
25-09-20 Championatsfinalerne er aflyst
29-08-20 Zacksmir bliver på Blue Hors
29-08-20 Friend præmieret i Vechta
29-05-20 Blue Hors på indkøb
25-05-20 Blue Hors Dalian lever ikke længere
15-05-20 Daniel stopper hos Blue Hors
15-05-20 Blue Hors indgår aftale med Jens Meyer
03-05-20 Ny rytter til Blue Hors
20-04-20 Bjarne Nielsen taler om den ideelle ridehest
29-03-20 Må jeg få min hoppe insemineret?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider