Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny rytter til Blue Hors

Blue Hors styrker teamet med ny rytterprofil på Julianelyst Gods, og har ansat den 26-årige Tania Maria Joensen som berider. Tania Maria starter skal indgå i teamet med Agnete Kirk Thinggaard

 

Blue Hors styrker teamet med ny rytterprofil

Tania Maria Joensen er blevet ansat som berider på Julianelyst gods, ved Claus og Agnete Kirk Tinggaard. Tania skal sammen med Agnete udgøre et stærkt rytterteam og vil være at finde i staldende fra 1. juli.

 

Tania Maria Joensen er 26 år og har siden barnsben, vidst at hun ville gøre sin sport til sin levevej. Hun har siden gået målrettet efter en titel som berider, hvilket hun i denne sommer kan kalde sig.

 

 

Ønsket at blive berider

Målet mod at blive berider, startede for Tania på Vilhelmsborg under Signe Hansen, hvor hun færdiggjorde de første to år. Op mod trænereksamen var behovet for at dygtig gøre sig endnu mere indenfor springning, hvorfor hun tog de to efterfølgende år hos Kim Andersen i Brande.
Efter trænereksamen var Tania klar over, at det var dressur hun ville specialisere sig indenfor.

 

En mulighed for at vende tilbage til kendte rammer på Vilhelmsborg, åbnede sig og Tania afslutter nu sin berider uddannelse til sommer, på Vilhelmsborg under chefberider Hans Jørgen Nørgaard.

 

Tidligere springrytter

Tania var i sine pony- og juniorrytter år, springrytter og var sikker på at en uddannelse som berider, skulle være med overvejende springheste. Men eftersom berideruddannelsen inkluderer begge ridediscipliner, vidste Tania at hun måtte tage hånd om dressuren. Disciplinen fandt hurtigt vejen til Tania´ hjerte, som fortæller at jo ældre hun blev, jo større mening gav dressuren.

"Det der virkelig tiltaler mig, er sammenspillet mellem hest og rytter. At man kan gøre kommunikationen så fin, uden egentlig rigtig at kan kommunikere med dem. Det er meget taknemmeligt at de finder ud af hvad de skal. Derfor er jeg også begyndt at brænde så meget for dressursporten, det er så givende at mærke at der sker en udvikling", fortæller Tania.

 

En tro følgesvend

Da Tania påbegyndte sin uddannelse, var det en stor drøm at få lov til at uddanne en dressurhest, helt op til Grand prix. Under sit første læreår fik hun den 6-årige hest, Carrera (e. Carano/Landino), i ridning. Samarbejdet bar hurtigt frugt, og de blev sammen taget med ud på en længere rejse, gennem hele berideruddannelsen.

 

Drømmen viste sig at gå i opfyldelse da hun tilbage i februar måned, red ind på banen på Carrera, til deres fælles Grand Prix debut. Parret kvalificerede sig til DM, som desværre er aflyst grundet situationen med Covid-19.

 

"Det har været en meget speciel rejse med Caccera, og uden tvivl den største, under hele min læretid. At kunne fuldføre sådan en uddannelse af en dressurhest, var en drøm der gik i opfyldelse", fortæller Tania.

 

Carrera er avlet og ejet af Tenna Andersen, hoppen følger med Tania på Julianelyst sammen med hendes to yngre heste.

 

En ny hverdag på Julianelyst

Udover at skal fungere som berider på stedet, og uddanne heste fra Blue Hors, vil Tania komme til at stå for den daglige drift af stalden på Julianelyst.

"Jeg håber at jeg kan bidrage til at skabe et godt miljø, som de øvrige medarbejdere - og heste trives i. Et miljø med en god kommunikation, hvor alle bygger hinanden op, således vi kan skabe nogle gode resultater i fællesskab, som alle føler sig inkluderet i"

 

Tania ser frem til den nye hverdag på Julianelyst og fortæller om ansættelsen:

"For mit vedkommende er ansættelsen på Blue Hors, et drømmesenerie! Som nyudlært at kunne blive ansat i så stor og professionel en organisation, er en kæmpe mulighed for mig - både for at udvikle min ridning, men også for at udvikle mig personligt. Mit indtryk er at der er styr på alt, og jeg bliver kun mere og mere begejstret for hvad fremtiden vil bringe, jo flere mennesker fra teamet jeg møder. Min fornemmelse er at der er et godt og sundt miljø, hvor man er god til at hjælpe og sparre med hinanden - ryttere såvel som i det administrative"

 

Sportschef for Blue Hors Ulrik Gerstorf Sørensen ser frem til samarbejdet med Tania og udtaler:

"Vi har hørt godt om Tania, som har fået nogle meget fine udtalelser med på sin vej. Hun er en dygtig rytter og passer godt ind i profilen vi søgte på Julianelyst.
Vi ser frem til at få skabt et miljø med høj aktivitet og en god holdånd, hvor Agnete og Tania kan sparre sammen og supplere hinanden"

 

Billede

 

Blue Hors styrker teamet med ny rytterprofil på Julianelyst Gods, og har ansat den 26-årige Tania Maria Joensen som berider. Tania Maria starter skal indgå i teamet med Agnete Kirk Thinggaard (Foto: Blue Hors)


Tilføjet d. 03-05-2020 kl. 20:54 af i kategorien Ridesport.
Tags: Blue Hors.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
25-09-20 Championatsfinalerne er aflyst
29-08-20 Zacksmir bliver på Blue Hors
29-08-20 Friend præmieret i Vechta
29-05-20 Blue Hors på indkøb
25-05-20 Blue Hors Dalian lever ikke længere
15-05-20 Daniel stopper hos Blue Hors
15-05-20 Blue Hors indgår aftale med Jens Meyer
20-04-20 Bjarne Nielsen taler om den ideelle ridehest
29-03-20 Årets Blue Hors Avler 2020
29-03-20 Må jeg få min hoppe insemineret?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider