Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Må jeg få min hoppe insemineret?

Mange hoppeejere ytrer usikkerhed om de må bringe deres hopper til inseminering alt imens Covid-19 hærger landet. Dette er der imidlertid ikke noget til hinder for, hvis du tager de fornødne forholdsregler, og udviser hensyn ved at følge myndighedernes generelle anbefalinger

 

Kan jeg inseminere min hoppe?

Foråret begynder at melde sig og det er tegn på at insemineringssæsonen tillige skydes i gang, men alting er anderledes i år. Vi står midt i Corona pandemien, og myndighederne har sat mange regler op for vores indbyrdes færden mellem hinanden. Derfor er mange også i tvivl om de kan køre deres hopper til inseminering på hingstestationer og hos dyrlæger.

 

Hingstestationer og dyrlæger er forberedte

Men svaret på spørgsmålet er et 'Ja*. I må gerne køre jeres hopper til inseminering. Hingstestationerne og dyrlægerne har taget de nødvendige forholdsregler, for hopper der kommer til inseminering, og medarbejderne er instrueret I hvordan de undgår smitte. Så hvis I selv er påpasselige med at følge myndighedernes anbefalinger, om ikke at samles for mange for at se det ske, og i øvrigt passer på jer selv og hinanden og holder afstand, så er der intet til hinder for at I ikke skal sende jeres hoppe til inseminering i år.

 

 

Fra stutter Blue Hors lyder det til eksempel:

"Vi har fået spørgsmål til om vi stadig modtager hopper til inseminering. Svaret er et rungende "Ja". Vi har lavet et særligt rum til modtagelse af hopper, som løbende bliver rengjort med særligt fokus på udsatte steder. Herudover er medarbejderne blevet instrueret i korrekt adfærd, herunder fokus på egen sundhed. I stil med myndighedernes anbefalinger henstiller vi til, at hopperne afleveres af få personer og at gæsterne gør besøget så kort som muligt."

 

Følg myndighedernes anvisninger

 

Derfor:

  • Mød op til dyrlæge eller hingstestation med så få personer som muligt. Nøjes med en enkelt hjælper, hvis du kan, eller efterlad hjælperen i bilen, når du afleverer hoppen
  • Sørg for at holde afstanden til hinanden og til personalet på hingstestationen/klinikken
  • Undlad at blive på stedet for længe, men aflever hoppen og tag afsted hurtigt derefter.
  • Husk de vanlige henstillinger til forøget hygiejne - det gør de hos dyrlægen/hingstestationen

Forhåbentlig får du så et lille nyt føl at glæde dig over og se frem til i 2021.

Held og lykke!

 

Billede

 

Mange hoppeejere ytrer usikkerhed om de må bringe deres hopper til inseminering alt imens Covid-19 hærger landet. Dette er der imidlertid ikke noget til hinder for, hvis du tager de fornødne forholdsregler, og udviser hensyn ved at følge myndighedernes generelle anbefalinger. Blue Hors er en af de insemineringsstationer, der er klar til at tage imod din hoppe. (Foto: Blue Hors)

 


Tilføjet d. 29-03-2020 kl. 14:57 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-05-20 Blue Hors på indkøb
25-05-20 Blue Hors Dalian lever ikke længere
15-05-20 Daniel stopper hos Blue Hors
15-05-20 Blue Hors indgår aftale med Jens Meyer
12-05-20 Ingen ændringer for ridesporten
03-05-20 Ny rytter til Blue Hors
20-04-20 Bjarne Nielsen taler om den ideelle ridehest
29-03-20 Årets Blue Hors Avler 2020
23-01-20 Flot anden- og fjerdeplads til Agnete og Blue Hors
23-01-20 Fire hingste fra Blue Hors videre i Vechta


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider