Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Blue Hors Dalian lever ikke længere


Blue Hors har mistet Blue Hors Dalian, som følge af et pludseligt og uforklarligt dødsfald. Blue Hors Dalien er derfor bragt til Københavne Universitetshospital, hvor hesten vil blive obduceret, for at finde forklaringen på hans pludselige død

 

Uforklarligt dødsfald

Stutteri Blue Hors har mistet den unge avlshingst ved et pludseligt og uforklarligt dødsfald lige her midt i avlssæsonen 2020, hvor en del hoppeejere havde håbet på, at de til næste år kunne afvente et føl fra netop denne unge hingst. Det kommer ikke til at ske.

Blue Hors skriver i deres pressemeddelelse.

"Vi har desværre oplevet et pludselig og uforklarlig dødsfald, idet Blue Hors Dalian uden forudgående tegn eller symptomer på sygdom har mistet livet."

 

Hingsten obduceres

Som følge af det pludselige og uforklarlige dødsfald er Blue Hors Dalian fragtet til Københavns Universitet, hvor de veterinære patologer skal forsøge at finde frem til en forklaring på hans pludselige dødsfald.

 

[[outstream]]

 

"Vi er naturligvis meget kede af at miste en så ung og lovende unghingst, men vi må vente på svar fra de undersøgelser og test der er igangsat for at identificere årsagen." - udtaler avlsleder Martin Klavsen.

 

Rådgivning om valg af anden hingst

Stutteriet oplyser at alle avlere, der havde valgt Dalian som far til deres kommende føl, er meget velkomne til at kontakte Blue Hors avlsrådgiver, hvis de har brug for råd og vejledning til hvilken hingst, der kunne være et godt match til hoppen nu hvor Dalian ikke længere vil være at finde i er i hingstekollektionen.

 

 

Billede

 

Blue Hors har mistet Blue Hors Dalian, som følge af et pludseligt og uforklarligt dødsfald. Blue Hors Dalien er derfor bragt til Københavne Universitetshospital, hvor hesten vil blive obduceret, for at finde forklaringen på hans pludselige død. Her ses Cristian Tudela Ruiz på Blue Hors Dalian (Foto: Blue Hors)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider