Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Martin Fuchs bedste på Longines ranglisten

Den schweiziske OL Springrytter Martin Fuchs er med årsskiftet til 2020 rykket til toppen af Longlines Rankings for første gang i sin karriere, Han overtager hermed pladsen fra Steve Guerdat, der har holdt positionen det seneste år

 

Ung rytter på førstepladsen ved årsskiftet

Med årsskiftet til 2020 ligger 27-årige Martin Fuchs på førstepladsen af Longlines ranglisten med 3,483 points. Han har stædigt jagtet positionen igennem de forgangne år, og især siden august 2019, hvor han har høstet mange point, inklusive den imponerende Grand Prix sejr på hjemmebane ved CSI5* i Geneve og en uge senere World Cup kvalifikationen på Olympia Stadium i december.

 

"Det er fantastisk, virkeligt stort, men jeg må dog sige at min største succes som nummer et, reflekterer ikke bare et show eller en begivenhed. Det er en kombination af alt. Det er virkelig dejligt efter et så godt år i 2019, at starte 2020 ud med at være verdens bedste. Jeg er så stolt og så heldig, at jeg i så ung en alder allerede har så stor succes, og jeg ser frem til endnu et fantastisk år" utaler Nartin Fuchs.

 

 

Steve Guerdat på en andenplads

Årets største rival for 27-årige Martin Fuchs, landsmanden og sidste års vinder, Steve Guerdat måt hermed tage til takke med andenpladsen på lonhiness ranglisten med samlet 3377 point.

 

Fem gengangere i top 10

I alt fem atleter har beholdt deres placeringer i top 10. Tyske Daniel Deusser forbliver på tredjepladsen. Ben Maher fra Storbritannien er nummer fire, Beezie Madden fra USA ligger på syvendepladsen, irske Darragh Kenny ligger som nummer otte og Henrik Von Eckermann fra Sverige ligger som nummer 10.

 

Peder Fredrickson fra Sverige er rykket på på femtepladsen og har overhalet belgiske Pieter Devos, mens Kent Farrington fra USA er ny på top 10 på niendepladsen.

 

Den opdaterede Longines rankliste der publiseres af FEI kan ses her

 

Billede

 

Den schweiziske OL Springrytter Martin Fuchs er med årsskiftet til 2020 rykket til toppen af Longlines Rankings for første gang i sin karriere, Han overtager hermed pladsen fra Steve Guerdat, der har holdt positionen det seneste år (Arkivbillede)


Tilføjet d. 04-01-2020 kl. 14:24 af i kategorien Ridesport.
Tags: FEI og Springning.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-11-20 Carina Cassøe Krüth springer op ad verdensranglisten
25-09-20 FEI suspenderer UAE fra alle stævner
13-09-20 Ungheste af kvalitet på Kongsdalens Rideklub
11-09-20 FEI bereder sig på et muligt EM 2021
31-08-20 9 hold videre til Agria DRF-finalen
04-04-20 FEI ændrer rangliste beregning grundet Corona
14-03-20 FEI henstiller til at internationale stævner aflyses
29-02-20 Nye danske FEI udnævnelser
07-02-20 Ungryttere og juniorer er udtaget til bruttotruppen i springning
04-02-20 Spring-seniorer udtaget til bruttotruppen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider