Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ungheste af kvalitet på Kongsdalens Rideklub

Kongsdalens Rideklub har i weekenden været vært for PAVO og DRF's unghestechampionater for 4, 5 og 6-års springheste i det jyske. Championatet bød på ungheste af generel høj kvalitet

 

Tæt løb i 4-årsklassen

Den imponerende skimlede Bøgegårdens Comann (e. Cristallo/Bøgegårdens Quidam) vandt springklassen for 4-års heste redet af Jakob Theodor Schmidt der opnåede 8.6 Der var dog i relativt tæt løb med klassens nummer to der var blot 0,1 point efter. Latoki (e. Catoki/Landor S), der blev redet af Martin Nergaard og opnåede 8.5. Treer i firårsklassen blev den letbenede hoppe Zelona JU (e. Zirocco Blue/ Clinton) redet af Madelen Bennetsen og opnåede 8,3 i karakter.

 

Syvhøjgårds Unforgetable S vinder 5-års klassen
I 5-års klassen var der ligeledes kamp om de første pladser. Det faldt ud til fordel for Syvhøjgårs Unforgetable S (e. Untuchable/ Cassini), der med Jesper Meyenburg i sadlen sikrede sig sejren med 8,3 med et meget veldisponeret og kontrolleret ridt.

 

 

På andenpladsen kom den velspringende og modige hoppe Lerskovs Balouna (e. Balou Du Rouet/ Carano) med Caroline Rehoff Pedersen i sadlen. Ekvipagen opnåede 8,2 i karakter. Tre'er blev den hurtige SP Favoritas (e. Favorit Ask/ Clarimo) redet af Martin B. Poulsen, der opnåede 8,1.

 

Carpe Diem Van De Geeneinde Z vandt 6-års klassen

I 6. års kvalifikationen var det den sorte Carpe Diem Van De Geeneinde Z (e. Connor/Cassini), der spring med stor vilje og energi, og opnåede en karakter på 8,2. Den smukke hoppe Landlyst Callicon (e. Bøgegårdens Dicapo/Coronado) blev nummer to og opnåede en karakter på 8,1. Tre'er i klassen blev Callicon (e. Bøgegårdens Dicapo/Coronado), redet af Jesper Meyenburg. Ekvipagen opnåede 8.0.

 

Se resultatet fra samtlige championatsklasser her

 

Billede

 

Kongsdalens Rideklub har i weekenden været vært for PAVO og DRF's championater for 4, 5 og 6-års springheste i det jyske, der bød på ungheste af høj kvalitet (Arkivtoto: Jp-Photo.dk)


Tilføjet d. 13-09-2020 kl. 13:48 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
14-09-20 Ungheste-vinderne er fundet i Frederiksværk
12-09-20 Elversøes Jason vinder Frederiksværk 4-års kvalifikation
31-08-20 9 hold videre til Agria DRF-finalen
07-02-20 Ungryttere og juniorer er udtaget til bruttotruppen i springning
04-02-20 Spring-seniorer udtaget til bruttotruppen
04-01-20 Martin Fuchs bedste på Longines ranglisten
19-10-19 Sejr til Karoline i CSI Pony 120cm
19-10-19 Hurtige ponyer og norsk sejr
19-10-19 Intenst opgør i Medium Tour finalen
19-10-19 Andenplads til Emilie Henningsen Schaefer i CSI1*


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider