Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

FEI henstiller til at internationale stævner aflyses

Det internationale rideforbund FEI, melder nu også officielt ud, at der henstilles til at samtlige internationale stævner bør aflyses de næste fire uger, alt imens vi afventer udviklingen i Covid-19 situationen. Mange lande er nu i undtagelsestilstand og lukker for al trafik mellem grænser

 

Spredningen af Covid-19 har forårsaget undtagelsestilstand i store dele af verden, og mange lande følger nu trop med Danmark og Italien og vælger at lukke deres grænser for at mindske den internationale trafik og risikoen for yderligere spredning af virusen mellem lande.

 

I kølvandet på den sidste uges anbefalinger fra Verdenssundhedsorganisationen WHO i forhold til smitterisiko ved arrangementer med store forsamlinger, følger hesteverdenen trop, og arrangementer efterlyses nu på stribe, heriblandt senest World Cup Finalen i Las Vegas.

 

 

FEI har på baggrund af den seneste alvorlige udvikling i corona situationen, nu udsendt en meddelelse til hesteverdenen, hvor forbundet anbefaler aflysning af alle stævner, foreløbigt for de kommende fire uger.

"Spredningen af coronavirus covid-19 har udviklet sig drastisk, og sportsbegivenheder i hele verden er påvirket. Vi har et fælles ansvar for at bidrage til at begrænse spredningen af virus, og jo hurtigere det kan blive inddæmmet, d

 

sto hurtigere vil vi kunne vende tilbage til det normale liv og den normale sport igen. Dette er noget, alle andre sportsgrene også gør."

"FEI sætter pris på det store arbejde og investeringer, som enhver arrangør lægger i deres stævne. FEI arrangerer ikke selv stævner, men i lyset af det stigende antal personer, der er berørt af coronavirus, og de restriktioner, som nationale regeringer har indført, anbefaler FEI på det kraftigste, at alle arrangører aflyser deres stævner de næste fire uger, indtil der igen kan blive lavet en ny vurdering af situationen," skriver FEI.'

 

Det internationale rideforbund vil følge udviklingen af situationen nøje og slutter af med opmuntrende ord til hesteverdenen:
"Vores tanker er hos jer alle, og vi har en stærk tro på, at vores fællesskab vil gøre det rigtige, og at vi vil støtte hinanden gennem denne krise."

 

Den verdensomspændende krise, følges nu tæt fra alle sider, og samtlige lande forsøger at begrænse de menneskelige og økonomiske konsekvenser af den kritiske situation, der på den ene eller anden måde uundgåeligt vil ramme os alle.

 

Pas på jer selv og på hinanden derude!

 

 

Billede

 

Det internationale rideforbund FEI, melder nu også officielt ud, at der henstilles til at samtlige internationale stævner bør aflyses de næste fire uger, alt imens vi afventer udviklingen i Covid-19 situationen. Mange lande er nu i undtagelsestilstand og lukker for al trafik mellem grænser


Tilføjet d. 14-03-2020 kl. 04:40 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: FEI og Corona.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
27-12-20 Kompensationsmuligheder og hjælpepakker
08-12-20 Corona restriktioner igen
07-11-20 Carina Cassøe Krüth springer op ad verdensranglisten
07-11-20 DRF-udmelding ifm. nye restriktioner i Nordjylland
03-11-20 Ingen championatsfinaler i 2020
23-10-20 Nye Covid-19 restriktioner - hvad betyder de?
30-09-20 DRF nyt om Corona forbehold
25-09-20 FEI suspenderer UAE fra alle stævner
25-09-20 Championatsfinalerne er aflyst
25-09-20 Corona nyt fra DIF


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider