Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

FEI ændrer rangliste beregning grundet Corona

Det internationale rideforbund FEI har ændret metoden til beregning af verdensranglisten midlertidig, for at tage højde for indvirkningen af Covid-19, der allerede har medført aflysninger af hundredvis af stævner

 

FEI ændrer rangliste beregning midlertidigt

Det Internationale rideforbund FEI, har besluttet at ændre beregningsreglerne for ranglistepoint som følge af de mange stævneaflysninger, der er resultatet af den snart verdensomspændende Corona pandemi. Mere end halvdelen af 2020 stævner under FEI er allerede aflyst.

 

Her i starten af april vil ranglistepoint fortsat være gældende for dressur, military, springning og para-dressur, og vil blive videreført en måned, til det den nuværende 12-måneder rullende periode vil forlænges, indtil stævnekalenderen igen vil returnere til det normale.

 

Det betyder at point der optjenes i konkurrencer der afvikles under den nuværende Covid-19 påvirkede periode, vil fortsætte med at tælle, og det maksimale antal resultater der tæller for hver atlet for f.eks., dressurryttere vil udgøre de otte bedste resultater for den gældende periode.

 

 

Sådan fungerer det

Det betyder at rangliste placeringer der er opnået efter februar 2020, vil forblive uforandret, og disse point er gældende i 12 måneder. Resultater optjent i perioden fra primo til ultimo marts, vil være gyldige i 13 måneder. Kalkule-perioden vil fortsætte med at blive forlænget med en måned ad gangen indtil stævnekalenderen igen har nærmet sig det normale.

 

Det primære formål med ændringerne er at sikre stabilitet i ranglisterne i sær i top-30.

 

Gode danske muligheder for at fastholde flotte placeringer

Det betyder at de seneste rangliste-point der blev offentliggjort onsdag den 1. april, inkluderer de bedste otte resultater fra de sidste 13 måneder i stedet for de seneste 12 måneder. Hermed har bl.a. de danske dressurrytter gode muligheder for at fastholde deres seneste flotte resultater i månederne fremover, hvor de ikke kan deltage i stævner.

 

Se de seneste ranglister her

 

Billede

 

Det internationale rideforbund FEI har ændret metoden til beregning af verdensranglisten midlertidig, for at tage højde for indvirkningen af Covid-19, der allerede har medført aflysninger af hundredvis af stævner


Tilføjet d. 04-04-2020 kl. 12:46 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: FEI, Rangliste og Corona.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
27-12-20 Kompensationsmuligheder og hjælpepakker
08-12-20 Corona restriktioner igen
07-11-20 Carina Cassøe Krüth springer op ad verdensranglisten
07-11-20 DRF-udmelding ifm. nye restriktioner i Nordjylland
03-11-20 Ingen championatsfinaler i 2020
23-10-20 Nye Covid-19 restriktioner - hvad betyder de?
30-09-20 DRF nyt om Corona forbehold
25-09-20 FEI suspenderer UAE fra alle stævner
25-09-20 Championatsfinalerne er aflyst
25-09-20 Corona nyt fra DIF


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider