Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

FEI bereder sig på et muligt EM 2021

FEI er blevet anmodet om at berede sig på muligheden for at EM måske alligevel afholdes i 2021. Opfordringen kommer fra Præsidenten for EEF Theo Ploegmakers, på baggrund af et ønske fra en række europæiske forbund om at prioritere begivenheden

 

Ny udmelding om EM 2021

EEF-præsident Theo Ploegmakers har i et nyhedsbrev anmodet FEI om at være fuldt forberedt på en mulig afholdelse af EM 2021 alligevel. EM er ellers blevet aflyst, på grund af udskydelsen af OL til samme år, men da mange nationale europæiske forbund netop betragter dette mesterskab som årets vigtigste, og har ønsket at afholdelsen af EM fatsholdes - blæser der nu nye vinde.

 

Præsidenten for European Equestrian Federation (EEF), Theo Ploegmakers, har udsendt et nyhedsbrev, hvori han blandt andet gør det klart, at han har anmodet FEI om fortsat at være fuldt forberedte på en mulig afholdelse af EM 2021:

"Mange nationale forbund har den holdning, at sporten er bedst tjent med at koncentrere sig på ontinentalt plan, og at de har EM som det ultimative mål", fortæller Theo. Præsidenten fortsætter:

"På baggrund af dette, har EEF spurgt FEI om fortsat at have fuldt fokus på at holde EM 2021. Også selvom OL i Tokyo bliver til noget, er EM er for langt størstedelen af landende det vigtigste mesterskab af alle. Det er normalt reglen, at der ikke holdes to store mesterskaber samme år, men EEF opfordrer FEI til at gøre en undtagelse i 2021, da ekstraordinære omstændigheder kræver ekstraordinære tiltag".

 

 

Blæser der nye vinde?

Som status er lige p.t., er EM 2021 fortsat aflyst, men men den nye udmelding, er det spørgsmålet om der blæser nye vinde, og om der på baggrund af de nationale ønsker er grundlag for at omgøre beslutningen. Det vil tiden vise.

 

Ikke et enten eller- men et både og

Afholdelse af OL i 2021 står fast. Udgangspunktet for hvorvidt EM alligevel kan afholdes i 2021, er således ikke et spørgsmål om enten eller, men et både og - altså om EM så også afholdes alligevel.

 

Nationale forbund presser på

Der er ingen tvivl om, at mange europæiske nationer håber på at mesterskabet alligevel afvikles, også selvom, at OL i Tokyo bliver afholdt, og presser på for at det bliver en realitet. Spørgsmålet er så om det er tilstrækkeligt til at der bliver trukket af på det.

 

En afgørende faktor er naturligvis tillige, hvorledes Corona situationen udvikler sig, og hvilke konsekvenser det får for ridesporten. Dette emne berører præsidenten tillige, idet pandemiens fortsatte udvikling naturligvis fortsat skaber uvished om arrangementer, både i år, men også i forhold til planlægningen af arrangementer i 2021.

 

Læs hele nyhedsbrevet (på engelsk) her.

 

Billede

FEI er blevet anmodet om at berede sig på muligheden for at EM måske alligevel afholdes i 2021. Opfordringen kommer fra Præsidenten for EEF Theo Ploegmakers, på baggrund af et ønske fra en række europæiske forbund om at prioritere begivenheden

 


Tilføjet d. 11-09-2020 kl. 12:07 af i kategorien Ridesport.
Tags: FEI.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-11-20 Carina Cassøe Krüth springer op ad verdensranglisten
25-09-20 FEI suspenderer UAE fra alle stævner
04-04-20 FEI ændrer rangliste beregning grundet Corona
14-03-20 FEI henstiller til at internationale stævner aflyses
29-02-20 Nye danske FEI udnævnelser
23-01-20 FEI planlægger muligvis fordyrende karaktersystemer
22-01-20 VM springrytter suspenderet for doping
04-01-20 Martin Fuchs bedste på Longines ranglisten
20-12-19 Nyt system for ponymåling ved årskiftet
19-11-19 FEIs generalforsamling online


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider