Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fire på stribe til Blue Hors

Det var sejrens dag på hjemmebane for Blue Hors, ved afviklingen af torsdag aftens Intermediare II, for værten selv opnåede fire på stribe med deres egne hingste, og Nanna Merrald tog sig godt af både første og andenpladsen i klassen

 

Første- og andenplads til Nanna

Både første og anden pladsen gik til Nanna Merrald på henholdsvis Quater Boy med 72,9% og Blue Hors St. Schufro med 72,8% i dagens Intermediare II.

 

Daniel Bachmann Andersen kom ind på tredje pladsen på Blue Hors Zee Me Blue med 72,1% og Agnete Kirk Thinggaard indtog fjerde pladsen på Blue Hors Veneziano med 71,8%.

 

God uddannelse

"Det er heste, der er uddannet godt, og gør en rigtig god figur og går fint rundt på banen. Så vi er rigtig godt tilfreds med resultateterne i dag". Siger sportschef for Blue Hors Ulrik Sørensen, og udtrykker også begejstring for det arbejde, som rytterne har lagt i hestene: "Alle ryttere rider med et fint overblik og guider hesten godt igennem. De har uddannet hestene godt, så de kan blive klar til næste skridt"

 

 

Debutanter

Både St. Schufro og Zee Me Blue havde i dag debut i Intermediare. Ulrik Sørensen udtaler at St. Schufro er en hingst som Blue Hors forventer sig meget af i fremtiden, så det var derfor dejligt at se at den var godt tilpas inde på banen.

 

Zee Me Blue er en hest, som Daniel har uddannet hele vejen og den er godt på vej. Zee Me Blue er en hest, som har gjort det rigtig godt i lilletur, så teamet bag er glade for hans fine debut i Intermediare.

 

En hest i udvikling

Blue Hors Veneziano og Agnete er et relativt nyt par, men trods det korte samarbejde, har de allerede fundet hinanden rigtig godt. Om Venziano udtaler Agnete: "Han har et kæmpe potentiale og er mega fantastisk at være på, og så synes jeg at vi passer godt sammen. Selvfølgelig er han stadig lidt ung og grøn, og er stadig i udvikling. Men jeg tror på at det bliver rigtig godt".

 

Billede

 

Det var sejrens dag på hjemmebane for Blue Hors, ved afviklingen af torsdag aftens Intermediare II, for værten selv opnåede fire på stribe med deres egne hingste, og Nanna Merrald tog sig godt af både første og andenpladsen i klassen. På billedet ses Nanna Merrald og Blue Hors St. Schufro (Foto: Blue Hors)


Tilføjet d. 08-11-2019 kl. 13:10 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
11-11-19 Blue Hors Care Cup fandt sin vinder
11-11-19 Andreas vandt første Youngster Cup finale
10-11-19 Dansk hattrick med imponerende højt niveau
10-11-19 Troensegaard og Klipling igen suveræne
10-11-19 Tre danske på stribe i GP kür
10-11-19 Troensegaard og Kipling var urørlige
09-11-19 Sejr til Anders Hoeck og Zwobber i MA1
09-11-19 Daniel og Zepter i overbevisende Grand Prix sejr
09-11-19 Spænding om sejren i GP-klassen
09-11-19 Don Schufro og Zack stiger på WBFSH hingstelisten


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider