Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Spænding om sejren i GP-klassen

Der var spænding om sejren i den nationale Grand Prix ved Blue Hors Dressurfestival, hvor Agnete Kirk Thinggaard og Betina Jæger kæmpede om sejren. Det var Betina der slutteligt blev vinder af klassen

 

Spænding om sejren

Der var spænding om sejren til de sidste optalte point var i hus i fredagens nationale grand Prix ved Blue Hors Dressurfestival, hvor der var marginaler imellem Betina Jæger jensen på Belstaff (e. Brentano / De Niro) og Agnete Kirk Thinggaard op Blue Hors Veneziano (e. Vivaldi / Donnerhall), der begge red overbevisende og fejlfrie programmer.

 

GP sejr til Betina Jæger Jensen

Slutresultatet blev at Betina Jæger Jensen løb med sejren idet den endelige score for ekvipagen blev 72,567%, og det var lige akkurat nok til at slå den hidtil førende ekvipage, Agnete Kirk Thinggaard og den blot 9-årige Blue Hors Veneziano, som hun blot har redet i knabt et år, der opnåede 72,433% for deres ridt.

 

 

Men der var altså tale om et meget tæt løb. Den ene af de tre dommere, dommer ved B, havde Agnete og Veneziano på førstepladsen.

 

Tredjeplads til Severo

Spanske Severo Jurado Lopez sikrede sig tredjepladsen med den 11-årige hoppe Quibelle (e. Quaterback/ Sandro Hit) med 70,200%, lige foran Daniel Bachmann Andersen og 9-årige Blue Hors Zee Me Blue, der har debut i GP ved dette stævne. Denne Ekvipage sikrede sig en absolut godkendt dommerscore for debutanterne på 70,067%.

 

Se resultatet fra Grand Prix klassen her

 

Billede

 

Der var spænding om sejren i den nationale Grand Prix ved Blue Hors Dressurfestival, hvor Agnete Kirk Thinggaard og Betina Jæger kæmpede om sejren. Det var Betina der slutteligt blev vinder af klassen. Her ses Betina Jæger Jensen på Belstaff ved DM (Arkivfoto)


Tilføjet d. 09-11-2019 kl. 14:09 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
11-11-19 Blue Hors Care Cup fandt sin vinder
11-11-19 Andreas vandt første Youngster Cup finale
10-11-19 Dansk hattrick med imponerende højt niveau
10-11-19 Troensegaard og Klipling igen suveræne
10-11-19 Tre danske på stribe i GP kür
10-11-19 Troensegaard og Kipling var urørlige
09-11-19 Sejr til Anders Hoeck og Zwobber i MA1
09-11-19 Daniel og Zepter i overbevisende Grand Prix sejr
09-11-19 Don Schufro og Zack stiger på WBFSH hingstelisten
09-11-19 Sejr til ungdommen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider