Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Troensegaard og Klipling igen suveræne

Anne Troensegaard og Kipling satte niveauet for den sidste dag ved Blue Hors Dressurfestivallen, hvor de igen i dag sikrede sig en helt suveræn sejr i Intermediare I

 

Anne Og Kipling gør det igen

Anne Troensegaard og den tidligere UVM-bronzevinder, trakehner vallakken Kipling Tsf. (e. Hofrat / Hohenstein), satte igen i dag samtlige konkurrencer til vægs i et stærkt internationelt felt, da de i fornem stil og med næsten 5 % afstand til nærmeste konkurrent sikrede sig sejren i søndag morgens CDI3* Internationale Intermediare I ved Blue Hors Dressurfestival.

 

Ekvipagen excellerede med deres altid med deres imponerende og flotte travprogram, men der var også andre flotte højdepunkter i deres program, og det er helt tydeligt at Kipling har kvaliteter og potentiale til at nå helt til tops i dansk dressur.

 

 

Det bliver spændende at følge denne ekvipage på deres videre færd mod Grand Prix, idet det må vurderes, at der her godt kunne være materiale til en fremtidig plads på det danske dressurlandshold.

 

Andenplads til Stefan Jansson på Zidney

Ligesom i går lørdag, gik andenpladsen til svenske Stefan Jansson på Zidney (e. Zuidenwind / Laurentino), der sikrede sig en dommerscore på 72,735 % - altså i behørig afstand fra Anne Troensegaards og Kiplings vinderscore, mens de næste ekvipager lå ganske tæt i kampen om placeringerne.

 

Tredjeplads til Victoria E. Vallentin

Unge Victoria E. Vallentin opnåede en flot tredjeplads på Placido Domingo i dagens Intermediare I, præcist 1 % point efter svenskeren, nemlig med en dommerscore på 71,735 %. Ekvipagen har blot dannet par i få måneder, men det er tydeligt at de allerede nu har fundet sig godt til rette i relationen og allerede har opnået et godt samarbejde.

 

Michael Søgaard og Jukebox indtager fjerdepladsen

Michael Søgaard red sig ind på fjerdepladsen på championatsvinderen Jukebox (e. Jazz / Rubinstein) med en dommerscore på 71,353 %, mens den sidste dansker blev Carina Cassøe Krüth på Heiline's Zackton (e. Blue Hors Zack / Come Back II), der red til 68,706 %.

 

Se resultatet af klassen her

 

Billede

 

Anne Troensegaard og Kipling satte niveauet for den sidste dag ved Blue Hors Dressurfestivallen, hvor de igen i dag sikrede sig en helt suveræn sejr i Intermediare I (Arkkvfoto: Privat)


Tilføjet d. 10-11-2019 kl. 20:21 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
11-11-19 Blue Hors Care Cup fandt sin vinder
11-11-19 Andreas vandt første Youngster Cup finale
10-11-19 Dansk hattrick med imponerende højt niveau
10-11-19 Tre danske på stribe i GP kür
10-11-19 Troensegaard og Kipling var urørlige
09-11-19 Sejr til Anders Hoeck og Zwobber i MA1
09-11-19 Daniel og Zepter i overbevisende Grand Prix sejr
09-11-19 Spænding om sejren i GP-klassen
09-11-19 Don Schufro og Zack stiger på WBFSH hingstelisten
09-11-19 Sejr til ungdommen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider