Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sejr til Anders Hoeck og Zwobber i MA1

Ved Blue Hors Dressurfestivals Youngster Cup 1. Afdeling, der rides i MA1 vandt Anders Uve Sjøbeck Hoeck på Blue Hors Zwobber (e. Blue Hors Zack / Blue Hors Romanov) i fin stil med en dommerscore på 73,426 %

 

Youngster Cup

Blue Hors Dressurfestivals Youngster Cup er en klasse der er åben for 7- og 8-års heste. Første afdeling rides i MA1 lørdag formiddag og anden afdeling i Prix St. Georges. Den samlede vinder af Youngster Cup er den ekvipage med det sammenlagt højeste antal procentpoint for de to klasser.

 

Sejr til Anders Hoeck og Blue Hors Zwobber

AndersUve Sjøbeck Hoeck og Blu Hors Zwobber red et flydende og nærmest fejlfrit program i dagens MA1, i første afdeling af Blue Hors Youngster Cup, og fik helt velfortjent også af dommerne point derefter. Med 73.426 % sneg han sig forbi både Blue Hors Farrell og Blue Hors Zalabaster.

 

 

I torsdags kunne publikum se Anders Hoeck på Blue Hors Zwobber e. Blue Hors Zack til Daniels clinic. Anders blev af Daniel rost for det overskud han i en meget ung alder allerede rider med. At 16-årige Anders har et kæmpe talent er netop også grunden til at Ulrik i sin tid spottede ham.

Anders rider i dag som en del af Blue Hors' Talentprogram sammen med Cecilie Dybro Jensen.

 

Andenplads til Sanne Henningsen og Berlicchi

Sanne Henningsen på Atterupgaards Berlucchi (e. Belissimo M / Caprimond EH) tog andenpladsen godt et procentpoint efter vinderen med en dommerscore på 72,315 %.

 

Tredjeplads til Nanna Skodborg Merrald og Farell

Nanna Skodmorg Merrald på Blue Hors Farell (e. Fürstenball / Dacaprio) sikreded sig tredjepladsen med en dommerscore på 71,389 % og hun er hermed også videre i konkurrencen.

Netop Blue Hors Farrell var der mange avlere, der havde glædet sig til at gense på dressurbanen. Farrell har været i Nannas stald siden hun kom til Blue Hors og det er første gang hun er til start på den underskønne hingst, som er blandt Danmarks mest populære avlshingste.

 

Se resultatet fra klassen her

 

Billede

 

Ved Blue Hors Dressurfestivals Youngster Cup 1. Afdeling, der rides i MA1 vandt Anders Uve Sjøbeck Hoeck på Blue Hors Zwobber (e. Blue Hors Zack / Blue Hors Romanov) i fin stil med en dommerscore på 73,426 %. Sejr til Anders Hoeck og Blue Hors Zwobber (Foto; Blue Hors)


Tilføjet d. 09-11-2019 kl. 23:34 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
11-11-19 Blue Hors Care Cup fandt sin vinder
11-11-19 Andreas vandt første Youngster Cup finale
10-11-19 Dansk hattrick med imponerende højt niveau
10-11-19 Troensegaard og Klipling igen suveræne
10-11-19 Tre danske på stribe i GP kür
10-11-19 Troensegaard og Kipling var urørlige
09-11-19 Daniel og Zepter i overbevisende Grand Prix sejr
09-11-19 Spænding om sejren i GP-klassen
09-11-19 Don Schufro og Zack stiger på WBFSH hingstelisten
09-11-19 Sejr til ungdommen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider