Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Troensegaard og Kipling var urørlige

Anne Troensegaard og Kipling var urørlige i lørdagens Prix St George ved Blue Hors Dressurfestival, og sikrede sig sejren med knapt 74 %

 

Sejr Til Troensegaard og Kipling

Det har været spændende at følge duoen Anne Troensegaard og den 9-årige trakehner vallak Kipling (e. Hofrat/ Hohenstein) igennem de senere år, hvor det bare stødt og roligt er gået fremad, her hvor ekvipagen nærmere sig de svære klasser.

 

For to år siden vandt de UVM-bronze for 7-års i Ermelo, opnåede efterfølgende at blive særlig inviteret hædersgæst til den tyske trakehnerforbunds gallashow ved deres hingstekåring, og sidenhen har de sejret i international lilletur. Dette var også tilfældet lørdag, da de vandt Prix St George klassen lørdag ved Blue Hors Dressurfestivallen i et internationalt stærkt felt.

 

 

Det er tydeligt, at der er et helt særligt bånd mellem de to, og Anne Troensegaard har ofte udtalt, at Kipling er helt særlig og passer utrolig godt til hende, og det var også på denne dag tydeligt de har en særlig forståelse og harmoni.

 

Anne Troensegaard og Kipling, så ud til at være i deres et, da de med et super program, hvor ekvipagen formåede til fulde at demonstrere Kiplings forrygende trav, sikrede sig flotte 73,912%. Selvom der indsneg sig et par mindre skønhedsfejl, var det tilstrækkeligt til at sikre dem sejren i det internationalte felt.

 

Svensk andenplads

Andenpadsen i klassen gik til svenske Stefan Jansson på Zidney (e. Zuidenwind / Laurentio) der opnåede 72,206% og tredjepladsen gik til Petra Van Esh fra Holland på Fifty Fifty (e. Florencio /Climax), der opnåede en dommerscore på 72,177 %.

 

4 plads til Victoria og Placido Domingo

 

Danske Victoria Vallentin sikrede sig en flot fjerdeplads i klassen på Placido Domingo (e. Dorkas / Hühenstein) med 70,824 % .

 

Se resultatet fra klassen her

 

Billede

 

Anne Troensegaard og Kipling var urørlige i lørdagens Prix St George ved Blue Hors Dressurfestival, og sikrede sig sejren med knapt 74 % (Arkivtoto: privat)


Tilføjet d. 10-11-2019 kl. 18:35 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
11-11-19 Blue Hors Care Cup fandt sin vinder
11-11-19 Andreas vandt første Youngster Cup finale
10-11-19 Dansk hattrick med imponerende højt niveau
10-11-19 Troensegaard og Klipling igen suveræne
10-11-19 Tre danske på stribe i GP kür
09-11-19 Sejr til Anders Hoeck og Zwobber i MA1
09-11-19 Daniel og Zepter i overbevisende Grand Prix sejr
09-11-19 Spænding om sejren i GP-klassen
09-11-19 Don Schufro og Zack stiger på WBFSH hingstelisten
09-11-19 Sejr til ungdommen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider