Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Andreas vandt første Youngster Cup finale

Blue Hors eget unge talent 16-årige Anders Uve Sjøbeck Hoeck der har fået stillet Blue Hors Zwobber til rådighed af stutteriet vandt den første afholdelse af Blue Hors Youngster Cup under dressurfestivallen på stutteriet søndag

 

Ny turnering med fokus på 7-8 årige heste

Blue Hors Youngster Cup er en ny Cup der er indført som en del af Blue Hors Dressurfestival, der sætter fokus på de unge talenter i dressursporten - et arbejde som Blue Hors også generelt lægger meget i. Cuppen afvikles for 7-8-årige heste.

 

Cuppen afvikles ved Blue Hors Dressurfestival i to runder, som tillige afvikles under dressurfestivallen. Blue Hors Youngster Cup afvikles for første gang i 2019.

Stutteriets egne ryttere i front

 

 

16-årige vinder første afdeling

Det blev den blot 16-årige Anders Uve Sjøbeck Hoeck på Blue Hors Zwobber (e. Blue Hors Zack / Blue Hors Romanov), der sikrede sig sejren i første afdeling af Youngster Cup, med Sanne Henningsen på Atterupgaards Berlucchi (e. belissimo M / Caprimond og Nanna Skodborg Merrald på Blue Hors Farell (e. Fürstenball / Dacaprio) som 3'er.

 

Anders udgør en del af Blue Hors Talent udviklingsprogrammet og har netop fået Blue Hors Zwobber til rådighed, men rider haam hjemme hos sine forældre på Fyn.

 

Nanna og Farell sikrer sig sejren i anden afdeling

I anden afdeling af Youngster Cuppen søndag var det de samme ekvipager der kæmpede om de førende placeringer, som i første afdeling. blev de samme ryttere i front i anden afdeling men i anden rækkefølge. Der blev imidlertid byttet om på rækkefølgen. Anden afdeling blev nemlig vundet af Nanna Skodborg Merrald på Blue Hors Farell, mens Andres måtte nøjes med andenpladsen og Sanne Henningsen indtog tredjepladsen.

 

Anders Vinder Youngster Cup 2019

Ved sammentællingen af pointsummen, var det den blot 16-årige Anders Uve Sjøbeck Hoeck og Zwobber der havde den højeste pointsum. Han vandt således turneringen med 145,532 point foran Nanna Skodborg Merrald med 144,196 point og med sanne Henningsen på Tredjepladsen med 144,025 point.

 

Se det samlede resultat fra Blue Hors Youngster Cup her

 

Billede

 

Blue Hors eget unge talent 16-årige Anders Uve Sjøbeck Hoeck der har fået stillet Blue Hors Zwobber til rådighed af stutteriet vandt den første afholdelse af Blue Hors Youngster Cup under dressurfestivallen på stutteriet søndag (Foto: Blue Hors)

 


Tilføjet d. 11-11-2019 kl. 16:22 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
11-11-19 Blue Hors Care Cup fandt sin vinder
10-11-19 Dansk hattrick med imponerende højt niveau
10-11-19 Troensegaard og Klipling igen suveræne
10-11-19 Tre danske på stribe i GP kür
10-11-19 Troensegaard og Kipling var urørlige
09-11-19 Sejr til Anders Hoeck og Zwobber i MA1
09-11-19 Daniel og Zepter i overbevisende Grand Prix sejr
09-11-19 Spænding om sejren i GP-klassen
09-11-19 Don Schufro og Zack stiger på WBFSH hingstelisten
09-11-19 Sejr til ungdommen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider