Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Intenst opgør i Medium Tour finalen

Det blev til et intenst og meget tæt opgør i dagens CSI3* Medium Tour finale, hvor rytterne i spidsen af konkurrencen lå utroligt tæt, men hvor Matias Nørhenden Johansen på Conrisiko trak det længste strå med den hurtigste runde og sikrede sig sejren i klassen

 

Kamp om tiendedelene

I CSI3* Medium Tour finalen, var der var kamp til stregen på alle decimalerne, og meget tæt løb blandt klassens førende ekvipager. Reelt var der under et sekund mellem rytterne i top-5. Klassen rides efter metode C, der indebærer at rytternes fejl omregnes til sekunder, hvormed den ekvipage der sammenlagt har den hurtigste tid vinder.

 

Mathias Nørheden Johansen sejrer

Det blev danske Mathias Nørheden Johansen på Consisiko, der trak det ekstra gear op af lommen og gav farten et ekstra ryk i det særdeles tætte felt. Mathias red fejlfrit i tiden 56.49 sekunder og den tid var der ingen andre der kunne hamle op med, selvom der blev kæmpet fra alle sider. Med sejren i dag sikrede Mathias sig den anden sejr ved dette World Cup mesterskab i Herning, ligesom han allerede har høstet andre flotte placeringer ved dette stævne allerede.

 

 

Hollandsk andenplads

Andenpladsen gik til hollandske Piet Raijmakers Jr med Olaya Z, der på det nærmeste red op med Mathias. Faktisk red blot 0.1 sekunder langsommere end Mathias i tiden 56,49 sekunder.

 

Dansk tredje og fjerdeplads

Tredjepladsen og fjerpladsen blev ligeledes indtaget af danske ryttere. Clara Hallundbæk på valakken Quimono de La Roque fuldførte i tiden 56.56 og sikrede sig hermed tredjepladsen, medens Tina Lund og Centina 10, som også var topplaceret i gårsdagens 140 cm klasse, fuldførte banen i tiden 56.72 sekunder.

 

Se startlisten og den fulde resultatliste fra klassen her

 

Billede

 

Det blev til et intenst og meget tæt opgør i dagens CSI3* Medium Tour finale, hvor rytterne i spidsen af konkurrencen lå utroligt tæt, men hvor Matias Nørhenden Johansen på Conrisiko trak det længste strå med den hurtigste runde og sikrede sig sejren i klasse (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 19-10-2019 kl. 22:42 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
13-09-20 Ungheste af kvalitet på Kongsdalens Rideklub
31-08-20 9 hold videre til Agria DRF-finalen
07-02-20 Ungryttere og juniorer er udtaget til bruttotruppen i springning
04-02-20 Spring-seniorer udtaget til bruttotruppen
04-01-20 Martin Fuchs bedste på Longines ranglisten
28-10-19 World Cup Herning takker af og glæder sig til næste år
28-10-19 Herning World Cup en bravende succes
28-10-19 Dansk medaljehøst og verdensklasseridning i Herning
20-10-19 Whaooow – 88% sejr til Dufour og Bohemian
20-10-19 Agnete fører küren efter første afdeling


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider