Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Whaooow – 88% sejr til Dufour og Bohemian

Cathrine Dufour fejede samtlige konkurrencer af banen, da hun med en af kürfinalens suverænt yngste heste, den blot 9-årige Bohemian fuldførte sin kür i Boxen i Herning. Det blev en stor stor sejr med en dommerscore på 88,190 %

 

Dufour lægger sig i spidsen og bliver der

I anden afdeling af Grand Prix kür finalen ved World Cup stævnet i Herning gjorde Dufour og Bohemian (e. Bordeaux / Samarant) det gen. Med stort overblik ro og rutine, men skulle tillægge en langt mere erfaren ekvipage, kom så og sejrede de.

 

Dufour har anlagt et program der ligger godt til Bohemien og måske ikke er blandt de absolut sværeste i World Cup sammenhænge, men tager hensyn til hestens uddannelsesniveu. Til gengæld blev programmet leveret til perfektion.

 

 

Med stor taktfasthed, perfekt timing til musikken og med dejligt sving og aktive bagben dansede Bohemian og Dufour igennem deres program. Imens kunne man have hørt en knappenål falde til jorden, for der var fuldstændig stille på tilskuerpladserne og alle var dybt koncentrerede om det der foregik på banen. Der opstod på det nærmeste på tribunerne, da karakteren på 88,190 % blev annonceret. Hermed var sejren sat på plads, og ingen andre skulle efterfølgende vise sig at kunne nå Cathrine og Bohemian - end ikke de ellers så stærke tyskere

.

Daniel Bachmann Andersen og Zack ikke deres bedste ridt

Indtil da havde Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack (e. Rousseau / Jazz) lagt sig i spidsen af konkurrencen med 80,485 %, med et program der ligesom i går desværre igen ikke klappede helt, som vi ellers har set det ved tidligere i Herning. Samarbejdet spillede ikke helt optimalt i dag, og det var tydeligt at spore Daniels egen skuffelse i hans ansigt, på vej ud af banen. Når det er sagt er 80 % absolut godkendt, men Daniel havde nok sat forventningerne højere til dagen, og den danske ekvipage sluttede på en samlet femteplads i dag.

 

De stærke tyskere blev henvist til anden og tredjepladsen

Tyske Benjamin Werndl På den store og imponerende Daily Mirror (e. Damon Hill / Florestan) præsterede et meget flot ridt, med store sværhedsgrader. Ridtet blev af dommerne honoreret med 84,545 %. Ikke nok til at vippe Dufour og Bohemian af førerpositionen med mere end 4 % afstand, men Benjamin Werndls ridt rakte til en flot samlet andenplads i kür finalen.

 

Benjamin Werndl's landsmand Helen Langenhanenberg, der på Damsey Frh (Dressage Royal / Ritual) har vundet mange store internationale konkurrencer kunne heller ikke hamle op med Dufour i dag. De fremviste et flot og veludført program, men det rakte ikke til at komme i nærheden af den førende danske ekvipage. Det blev til en samlet score på 83,320 % fra dommerne, hvormed Helen Langehanenberg slutteligt endte med at tage tredjepladsen.

 

Severo og Fiontini en flot fjerdeplads

Severo Juardo Lopes på UVM-guldvinderen og guldmedaljehoppen Fiontini (e. Fassbinder / Romanov), var herefter den eneste der kunne udfordre Dufours imponerende præstation. Denne hoppe har fantastiske kvaliteter, men er som Bohemian også blot 9 år gammel, og Severo er et uhyre dygtig rytter. Det blev til et rigtig flot program, og et ridt, deraf dommerne blev belønnet med 83,320 %, der rakte til en flot samlet fjerdeplads i konkurrencen.

 

Agnete og Jo Jo AZ ender på en samlet 7. plads

Hollandske Hans Peter Minderhoud på Glock's Zanardi (e. Rubels / Avignon) endte på sjettepladsen med 79.675 %, mens Agnete Kirk Thinggaard med Jo Jo AZ (e. Damhus Hoek's Ginus / Justboy) endte på en samlet hæderfuld syvendeplads i deres sidste konkurrence på topplan, inden han nu går velfortjent på pension.

 

Se samtlige resultater fra klassen her

 

Billede

 

Cathrine Dufour fejede samtlige konkurrencer af banen, da hun med en af kürfinalens suverænt yngste heste, den blot 9-årige Bohemian fuldførte sin kür i Boxen i Herning. Det blev en stor stor sejr med en dommerscore på 88,190 % (Foto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 20-10-2019 kl. 17:49 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
28-10-19 World Cup Herning takker af og glæder sig til næste år
28-10-19 Herning World Cup en bravende succes
28-10-19 Dansk medaljehøst og verdensklasseridning i Herning
20-10-19 Agnete fører küren efter første afdeling
20-10-19 Tysk effektivitet af Marco Kutscher i CDI3*
20-10-19 Dansk/tysk ligestilling i Intermediare I
20-10-19 Et show med humor smil og stor bredde
20-10-19 Ekstase i Boxen - Dufour og Bohemian scorer 83 %
19-10-19 Sejr til Karoline i CSI Pony 120cm
19-10-19 Intenst opgør i Medium Tour finalen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider