Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Agnete fører küren efter første afdeling

Agnete Kirk Thinggaard på Jo Jo Az har lagt sig i spidsen af World Cup Grand Prix kür konkurrencen i Herning, her forud for anden afdeling

 

Agnete og Jo Jo i front

Agnete Kirk Thinggaard og Jo Jo Az (e. Damhus Hoek's Ginus / Justboy) startede som sidste rytter i Grand Prix Kür finalens første afdeling, og det blev en bevæget afsked på banen, da publikum klapfast heppede Jo Jo Az op ad midterlinjen til slut efter et veludført ridt, i hvad der bliver hans allersidste ridt på de store baner inden han pensioneres. Efterfølgende skridtede Agnete sin hest rundt pt om halsen på banen, med begge arme rundt om halsen i hengiven taknemmelighed for alt det hun har lært af denne hest.

 

Stående applaus

Det blev til en lang og stående applaus fra publikum så alle nærmest glemte at se på pointavlen, som efterfølgende afslørede at Agnete og Jo Jo havde lagt sig i spidsen af konkurrencen med flotte 77,630 % foran de to hollandske ekvipager Adelinde Cornelissen på Zephyr (Jazz / Farmer) med dommerscoren 77.610 og Denise Nekeman på Boston 5th (e. Johnson TN / Quattro) der red til 77,235, og med svenske Minna Telde på fjerdepladsen efter et flot ridt på Isac (e. Hip Hop / Master).

 

 

Tæt i toppen

For nuværende ligger ekvipagerne utroligt tæt i toppen af konkurrencen, med mindre end 1 % afstand mellem Agnete Kirk Thnggaard i en foreløbig førerposition og til den sjette rangerede rytter, så intet er endnu afgjort, for de bedste ekvipager, er at forvente i dagens anden afdeling af küren.

 

Daniel og Duffour rider i anden afdeling

Både Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zack og Cathrine Dufour skal ride i anden afdeling startende som ekvipage nr 11 og 12, og dertil mangler de stærke tyskere og den herboende spanier, Severo Juardo Lopez.

 

Følg med i resultaterne fra klassen her

 

Billede

 

Agnete Kirk Thinggaard på Jo Jo Az har lagt sig i spidsen af World Cup Grand Prix kür konkurrencen i Herning, her forud for anden afdeling (Arkivfoto: Jp-Photo.dk)


Tilføjet d. 20-10-2019 kl. 16:09 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
28-10-19 World Cup Herning takker af og glæder sig til næste år
28-10-19 Herning World Cup en bravende succes
28-10-19 Dansk medaljehøst og verdensklasseridning i Herning
20-10-19 Whaooow – 88% sejr til Dufour og Bohemian
20-10-19 Tysk effektivitet af Marco Kutscher i CDI3*
20-10-19 Dansk/tysk ligestilling i Intermediare I
20-10-19 Et show med humor smil og stor bredde
20-10-19 Ekstase i Boxen - Dufour og Bohemian scorer 83 %
19-10-19 Sejr til Karoline i CSI Pony 120cm
19-10-19 Intenst opgør i Medium Tour finalen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider