Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helt urørlig Guido Jun Klatte i 140cm CSI3*

Hans Ley og Tina Lund blev henholdsvis anden og tredje bedst placerede rytter i eftermiddagens store 140cm CSI3*, hvor tyske Guido Jun Klatte var helt urørlig med en kanon hurtig nul-runde

 

Suveræn tysk præstation

Det blev ikke til dansk sejr i eftermiddagens CSI3* Medium Tour præsenteret af Ifor Williams 140cm, men derimod til både en anden og en tredjeplads i den 35 ekvipager store 140 cm springklasse i hal M i MCH Messecenter Herning, da tyske Guido Jun Klatte var totalt overlegen og urørlig med feltets hurtigste nulrunde.

 

Sejren i eftermiddagens store trestjernede internationale springklasse CSI3* Medium Tour præsenteret af Ifor Williams 140cm gik til tyske Guido Jun Klatte, der allerede har taget for sig af rosetterne ved dette World Cup stævne i Herning. Her til eftermiddag red han den mørkebruge Coolio (e. Contendro L / Argentinus) til sejr i 140 cm klassen, i en suveræn nul-runde, i en helt overlegen tid på 59,90 sekunder. Han var hermed totalt urørlig for feltets øvrige ryttere. Guidos tid var hele 4,5 sekunder hurtigere end den næstplacerede rytter i klassen.

 

 

Andenplads til Hans Ley

Første dansker blev Hans Ley på Kong's Alli (e. Bøgegaardens Apollo / Candaletto), der også leverede en flot nulrunde, men i en tid der slet ikke kunne hamle op med tyskerens fantom tid. Hans Lay kunne dog alligevel ånde lettet op, og notere sig en flot andenplads i tiden 63,43 sekunder, blot to hundrededele sekund foran feltets tredje rangerede ekvipage.

 

Tredjepladsen i tiden 63,34 sekunder gik nemlig til den i Dubai bosiddende danske springrytter Tina Lund, der på den skimlede hoppe Centina (e. Dobel's Cento / Argentinus) red sig ind på tredjepladsen med endnu en flot nul-runde.

 

Tre øvrige placerede danskere

Øvrige placerede danskere blev Clara Hallundbæk på Quimono de la Roque i tiden 66,14 sekunder, der sluttede på en placering som nummer 8, Stine Cassøe på Cannon Chris (e. Cris Ask / Louvre S) i tiden 67,00 sekunder, der endte på en placering sm nummer 11 og Michael Aabo på Inliner (e. Ibero / Sao Paulo) i tiden 68,46 sekunder lige efter på en 12. plads, som den sidste placerede rytter i klassen.

 

Se starttider og resultatlisten her

 

Billede

 

Hans Ley og Tina Lund blev henholdsvis anden og tredje bedst placerede rytter i eftermiddagens store 140cm CSI3*, hvor tyske Guido Jun Klatte var helt urørlig med en kanon hurtig nul-runde (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 18-10-2019 kl. 16:36 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-02-20 Ungryttere og juniorer er udtaget til bruttotruppen i springning
04-02-20 Spring-seniorer udtaget til bruttotruppen
04-01-20 Martin Fuchs bedste på Longines ranglisten
28-10-19 World Cup Herning takker af og glæder sig til næste år
28-10-19 Herning World Cup en bravende succes
28-10-19 Dansk medaljehøst og verdensklasseridning i Herning
20-10-19 Whaooow – 88% sejr til Dufour og Bohemian
20-10-19 Agnete fører küren efter første afdeling
20-10-19 Tysk effektivitet af Marco Kutscher i CDI3*
20-10-19 Dansk/tysk ligestilling i Intermediare I


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider