Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Første danske sejr i Herning - blev dobbeltsejr

World Cup stævnet i Herning er skudt igang med de første tre springklasser i Jyske Bank Boxen i MCH messecenter Herning. Stævnets første danske sejr blev til en delt sejr i CS1-junior klassen til Sarah Svendgaard og Maria Barnewitz Schou, der begge red flotte nulrunder i præcis samme tid

 

Så er ballet åbnet med de første springklasser

Så er World Cup stævnet i Herning kommet godt i gang. Det meldes at hovedparten af de godt 700 heste der skal deltage i aktiviteterne i de kommende fem dage, er velankommet og indkvarteret i deres respektive bokse, og de tre første store springklasser der er på programmet på stævnets første dag, er i fuld gang, og sidste klasse forventes afsluttet omkring kl. 22:30 i aften.

 

CSI Small Tour på 1,25 cm

Dagens første klasse var CSI Small Tour på 1,25 cm med i alt 62 deltagende ekvipager. Hele 19 ryttere præsterede flotte nul-runder, så det var tiden der blev afgørende for at rangere de 16 placerede ekvipager.

 

 

Sejren i klassen gik til Irske Kevin Thornton på hoppen Edeka´s Catyana med en flot nul-runde i absolut hurtigste tid på 31,85 sekunder efterfulgt af svenske Ebba Danielsson på endnu en hoppe, den skimlede Eunomia med tiden 32,80. De efterfølgende fem ekvipager var alle danske. Adam Sparlund Olesen var bedst placerede på hoppen Destany i tiden 35,69 sekunder, efterfulgt af Claus Hundebøl på Cashmere Lady, Christina Henriksen på Evening Black og Søren Møller Rohde på Humberto Ask og Jeff Paw Nielsen på Ibiza VK.

 

Efter pausen var de næste 60 deltagere på banen, men 15 placeringer. Her opnåede 18 ryttere at ride fejlfrie runder. Sejren gik til hollandske Piet Reijmakers Jr på Gomez Imprezz i tiden 31,92. De næste tre ekvipager var danske med henholdsvis Stine Almind Petersen på Selma B i tiden 33,39 på andenpladsen, efterfulgt af signe Voldgaard Hansen på Lugana E i tiden 35,93 og Nikita Aabo på Chilano i tiden 36,34.

 

CS1-junior klassen på 1,30 cm

Dagens anden springklasse i Jyske Bank Boxen i Herning var CS1-junior klassen på 1,30 cm præsenteret af Dansk Varmblod. Her deltog 51 ekvipager med 13 placeringer. Her blev det igen tiderne der afgjorde de individuelle placeringer idet 16 ekvipager præsterede at ride fejlfrie runder.

 

Junior klassen skrede den første danske sejr ved World Cup stævnet i Herning og det blev ovenikøbet til en delt dansk førsteplads til Sarah Svendgaard på Raiborne de Pranzac og Maria Barnewitz Schou på Seana 2, der begge fuldførte i præcis samme tid, nemlig 26,54 sekunder.

 

Tredjepladsen gik til svenske Lilly Landgren på Escusa i tiden 26,95, og fjerde og femteplacerede gik igen til to danske piger henholdsvis Cecilie Kjær på Dascon II Z i tiden 27,39 og Emilie Mosegaard Christiansen på Serupgaards Corona i tiden 27,55.

 

CSI Small Tour på 1,35

I skrivende stund er den 75 ekvipager store trestjernede CSI Small Tour på 1,35 cm i fuld gang i boxen i Herning, og er godt 1/3 igennem feltet, hvor Mathias Nørheden Johansen har lagt sig i spidsen af konkurrencen på Conrisiko i tiden 59,30, og med Caroliine Rehoff Petersen på Carolus-Magnus på en foreløbig tredjeplads, efterfulgt af Linnea Ericsson-Carey på Corretta SR på en foreløbig fjerdeplads og med Kasper H Hansen på Edesa´s Chillando Blue på en foreløbig sjetteplads.

 

Se resultaterne fra dagens springklasser og følg med i dagens sidste klasse her

 

Billede

 

World Cup stævnet i Herning er skudt igang med de første tre springklasser i Jyske Bank Boxen i MCH messecenter Herning. Stævnets første danske sejr blev til en dobbeltsejr i CS1-junior klassen på 1,30 cm, der gik til Sarah Svendgaard Maria Barnewitz Schou, der begge red flotte nulrunder i præcis samme tid (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 16-10-2019 kl. 21:48 af i kategorien World Cup.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
28-10-19 World Cup Herning takker af og glæder sig til næste år
28-10-19 Herning World Cup en bravende succes
28-10-19 Dansk medaljehøst og verdensklasseridning i Herning
20-10-19 Whaooow – 88% sejr til Dufour og Bohemian
20-10-19 Agnete fører küren efter første afdeling
20-10-19 Tysk effektivitet af Marco Kutscher i CDI3*
20-10-19 Dansk/tysk ligestilling i Intermediare I
20-10-19 Et show med humor smil og stor bredde
20-10-19 Ekstase i Boxen - Dufour og Bohemian scorer 83 %
19-10-19 Sejr til Karoline i CSI Pony 120cm


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider