Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Zack alligevel i avlen i 2020

Blue Hors Zack var med landsholdsrytter Daniel Bachmann Andersens i spil til OL 2020 i Tokyo, og derfor havde Blue Hors valgt ikke at have ham tilgængelig i avlen i år. Nu er OL udsat til næste år, og Zack tilbydes igen i 2020 med fersk sæd til hopperne


Sport frem for avl

Elitehingsten Blue Hors Zack er en af de mest betydningsfulde faderhingste i international dressurhesteavl, og derfor var det også et tab for avlen, at han ikke skulle bedække i 2020, men med hestevelfærd for øje vurderer vi på Blue Hors, at det ville være det bedste for Zack ikke at skulle bruge kræfter på bedækningssæsonen, når han samtidig er i fuld træning med fokus på at repræsentere Danmark ved OL.

 

Corona ændre alt
Meget er sket siden den udmelding for få uger siden, og bl.a. har den globale corona-situation været årsag til, at OL i Tokyo er blevet udsat til 2021. Det betyder, at der ikke ligger det samme træningspres på Zack og hans søn Blue Hors Zepter, der er Daniels topkandidater til det danske holds deltagelse ved OL.


"Derfor er det meget glædeligt, at vi kan meddele, at Zack alligevel bliver tilgængelig via fersk sæd for avlerne i år", fortæller avlsleder Martin Klavsen.


I Blue Hors' stærkt opgraderede hingstekollektion har 16-årige Zack også selskab af to sønner, nemlig den 6-årige guldmedaljehingst Blue Hors Zackerey (mf. Sandro Hit) og den nykårede 4-års hingst Blue Hors Zackorado (mf. Florencio I).

 

Billede

 

 

Blue Hors Zack var med landsholdsrytter Daniel Bachmann Andersens i spil til OL 2020 i Tokyo, og derfor havde Blue Hors valgt ikke at have ham tilgængelig i avlen i år. Nu er OL udsat til næste år, og Zack tilbydes igen i 2020 med fersk sæd til hopperne (Foto: Blue Hors)


Tilføjet d. 30-03-2020 kl. 09:53 af i kategorien Avl.
Tags: Zack.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-07-19 Suveræne Daniel og Zack - sejr på 85%
15-03-19 World Cup andenplads til Bachmann og Zack


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider