Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

FEI kæmper for Nations Cup på spansk jord

FEI har foretaget drastiske ændringer til Longiness FEI Jumping Nations Cup 2020, for at fastholde afholdelsen af finalerunden som planlagt i Barcelona til oktober i år, efter at stævnekalenderen 2020 er blevet smadret, som følge af Covid-19 pandemiens hærgen

 

Ændringer til Nations Cup kvalifikationen 2020 vedtaget

Som følge af ændringer foreslået af FEI spring komiteen på en telekonference i denne uge, og efterfølgende godkendt af FEIs bestyrelse, kan Longiness FEI Jumping Nations Cup finalen 2020, formentlig fastholdes til afholdelse i det prestigefyldte Barcelona Polo Club.

 

De 22 hold der er udtaget til deltagelse i Longiness FEI Cuppen i springning 2020, udgør 10 hold fra Europa. 3 hold fra Nordamerika, 2 hold fra Sydamerika, 2 fra Mellemøsten, 2 fra Austral-asien, et hold fra Afrika og Eurasien, foruden naturligvis værtsnationen Spanien.

 

 

Afholdt stævne tæller ikke

Nations Cup Stævnet afholdt i februar i år i Wellington i USA, vil ikke længere blive betragtet som kvalificerende til finalen, alt imens konkurrencer i Nordamerika og Europa, der fortsat er på programmet til afholdelse over de næste par måneder, vil blive afviklet under Longines FEI Jumping Nations Cup, ikke vil tælle som kvalificerende mod finalen.

 

De tre hold fra Nordamerika og de 10 hold fra Europas 1. division, vil kvalificere sig direkte til finalen, mens UAE og Syrien, som sikrede sig de to top-placeringer ved den mellemøstlige kvalifikationsrunde i Abu Dhabi tidligere i år, vil fastholde deres pladser til finalen.

 

Adgang for hold afgøres ud fra rangliste placeringer

For de øvrige hold, vil deres adgang blive baseret på deres rangorden på FEIs verdensrangliste, kombineret med pointsummen for de fire bedste nationale springatleter på Longiness ranglisten opgjort måneden inden Longines FEI Jumping Nations Cup finalen.

 

Med Spanien som værtsnation af Longines FEI Jumping Nations Cup finalen, bringer det antallet af hold der deltager op til maksimummet på 22 hold.

 

FEI præsident Igmar De Vos, kommenterer beslutningens på følgende vis:

"Den globale pandemi har desværre betydet af det har været nødvendigt at aflyse en del kvalifikationsstævner, og selvom vi endnu ikke ved, hvilke stævner der vil blive gennemført senere på sæsonen, var der behov for at skabe klarhed overfor alle involverede hurtigt"

 

De Vos fortsætter: "Der var ingen sikkerhed for at holdene kunne rejse til de kvalifikationsstævner der fortsat er på programmet, og uden et fair kvalifikationssystem og den manglende udsigt til at kunne give alle hold de samme muligheder for at træne og kvalificere sig, var det beslutningen der skulle træffes."

 

"Naturligvis afhænger det hele af hvad der sker med pandemien, og vi håber at vi hurtigt kommer os fra alle de forfærdelige lidelser rund omkring på jordkloden, men vi har brug for at være optimistiske, og med Longines FEI Jumping Nations Cup finalen i Barcelona til oktober, med 22 hold på programmet, kan vores sports mest prestigefyldte mål, forhåbentlig realiseres", slutter De Vos.

 

Flere ændringer vedtaget og flere på vej

Foruden den drastiske beslutning om at ændre kvalifikationskravene til 2020 finalen, vedtog FEI flere andre ændringer til reglerne fra afholdelse af springstævnerne. Disse relaterer sig til datosammenfald og ændringer.

 

Flere andre løsninger diskuteres fortsat i et springkalender udvalg, der er nedsat og som deltog i video-mødet tidligere på måneden. FEIs bestyrelse har også påtalt de finansielle konsekvenser af Covid-19 og for at dispensere fra nogle af de gebyrer der normalt er gældende for værter for Nations Cup stævnerne.

 

Næste møde er planlagt til afholelse senere på ugen, den 22 april.

 

Billede

 

FEI har foretaget drastiske ændringer til Longiness FEI Jumping Nations Cup 2020, for at fastholde afholdelsen af finalerunden som planlagt i Barcelona til oktober i år, efter at stævnekalenderen 2020 er blevet smadret, som følge af Covid-19 pandemiens hærgen.

Billedet: Det irsk hold sejrer deres sejr på podiet ved Longines FEI Jumping Nations Cup finale i Real Club de Polo i Barcelona i 2019. Fra venstre, Paul O'Shea, Peter Moloney, Chef d'Equipe Rodrigo Pessoa, Darragh Kenny and Cian O'Connor. (Foo: FEI/Lukasz Kowalski)


Tilføjet d. 20-04-2020 kl. 04:19 og sidst rettet den 20-04-2020 kl. 04:35 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Nations Cup og Corona.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
23-10-20 Nye Covid-19 restriktioner - hvad betyder de?
30-09-20 DRF nyt om Corona forbehold
25-09-20 Championatsfinalerne er aflyst
25-09-20 Corona nyt fra DIF
23-09-20 DRF Corona-retningslinjer
18-09-20 DRF om de nye corona restriktioner
18-09-20 Forbud mod at samles mere end 50 igen
09-09-20 Hvordan rammer Corona stramninger os?
17-06-20 Igang igen - DRF om afvikling af stævner
26-05-20 Over 1/2 million indsamlet til elevskoler


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider