Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tysk sejr i Grand Prix

Helen Langenhanenberg og Damsey, sejrede i Grand Prixen i FEI Dressage World Cup i Herning lørdag eftermiddag, mens andenpladsen gik til Sverige. Danmark sikrede sig en tredjeplads med Daniel Bachmann Andersen og Blue hors Zack

 

Tysk sejr i World Cup Grand Prix

Lørdag eftermiddag gik tæppet op til højdepunktet ved World Cup Herning i Jyske Bank Boxen - Grand Prixen i FEI Dressage World Cup. Det blev den tyske toprytter Helen Langehanenberg på Damsey Frh, der red sig til tops på podiet, mens svenske Tinne Vilhelmson Silfven på Don Auriello blev nr. 2. Danske Daniel Bachmann Andersen blandede sig også i topppen, da han og Blue Hors Zack tog 3. pladsen.

 

World Cup-sæsonen skudt i gang i Jyske Bank Boxen
Traditionen tro blev World Cup-sæsonen skudt i gang på dansk grund, og 14 ekvipager, hvoraf fem var danske, var klar på startlisten. Det blev tyske Helen Langehanenberg, der på den 16-årige brune hingst Damsey sikrede sig sejren med et program til 75,652 %.

"Damsey var meget frisk i dag, men det er dejligt, at en hest i hans alder stadig er så glad og frisk, og jeg nød vores tur i Boxen i dag," sagde Helen Langehanenberg.

 

 

Andenplads til Tinne Vilhelmson Silfen

2. pladsen i klassen kom også på udenlandske hænder, da svenske Tinne Vilhelmson Silfven og Don Auriello høstede dagens næsthøjeste score på 74,065 %.

 

Daniel og Zack forsvarer den danske ære

Heldigvis kom der også dansk drys over top 3, da Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack sikrede sig 3. pladsen med 73,826 %

"Det var en tur med mange højdepunkter, men vi satsede lidt, og det koster nogle gange. I morgen vil også satse igen, men målet er helt klart, at vi rider fejlfrit der," sagde Daniel.

 

Flot debut for unge Victoria Vallentin

Kun 20-årige Victoria Vallentin på Ludwig Der Sonnenkönig stod over for karrierens største udfordring, da hun havde World Cup debut i Boxen. Men det klarede den unge rytter og den 12-årige røde hest i stiv arm med et fint program til 70,978 %

"Det er min første World Cup, og jeg havde en rigtig god tur, så jeg er bare så glad. Jeg har aldrig redet i Boxen før, men der er en mega god stod stemning, og Ludwig var vild med at gå derinde," fortalte en glad Victoria.

 

Søndag fra kl. 14.30 skal 13 ekvipager på banen igen, hvor er vigtige World Cup-point på spil i Grand Prix Kür.

 

Se klassens resultat her

 

Billede

 

Helen Langenhanenberg og Damsey, sejrede i Grand Prixen i FEI Dressage World Cup i Herning lørdag eftermiddag, mens andenpladsen gik til Sverige. Danmark sikrede sig en tredjeplads med Daniel Bachmann Andersen og Blue hors Zack. Her ses Helen og Damsey (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 21-10-2018 kl. 13:07 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
24-10-18 Ny australsk highscore ved World Cup stævnet i Herning
23-10-18 World Cup Herning blev en succes!
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!
21-10-18 World Cup dressur på DR K søndag
21-10-18 Amased Dressage Amateurs Tour afgjort
21-10-18 Sejr til Tyskland i Stutteri Ask Grand Prix
21-10-18 Zee Me Blue vandt Intetermediare I
20-10-18 Daniel og Olymbrio – en sand sejrsdans!
20-10-18 Kamp i 3* Grand Prix springning
20-10-18 Leichle tog sejren i 3* Small Tour


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider