Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sejr til Tyskland i Stutteri Ask Grand Prix

Sejr til Backmann i Stutteri Ask Grand Prix efter en spændende omspringning i CSI3* Stutteri Ask Grand Prix Longines Ranking lørdag i Jyske Bank Boxen, hvor sejren hermed gik til Tyskland, mens andenpladsen gik til Sverige og tredjepladsen igen blev tysk

 

Det kunne næsten ikke blive mere spændende i omspringningen i CSI3* Stutteri Ask Grand Prix Longines Ranking (150 m), der skød Brogaarden Show Night i gang i Jyske Bank Boxen. Sejren gik til tyske Jens Backmann på Carmen, mens bedste dansker blev Søren Møller Rohde på Todt Un Prince Ask.

 

Spændende omspringning afgjorde Grand Prix'en
Efter de 38 ekvipager havde været gennem hovedspringningen på den 150 cm høje bane i, var hele 12 fejlfri. Heraf skulle de ti hurtigste i omspringning, inden vinderen kunne kåres. Kun en dansker, Søren Møller Rohde på tophesten Todt Un Prince Ask, var blandt de ti, så der var stor spænding i Boxen, om danskeren kunne springe hele vejen til tops.

 

 

I omspringningen skulle rytterne starte i omvendt rækkefølge, således at de ryttere, der var dårligst placeret fra hovedrunden, startede først og så fremdeles.

 

Det blev desværre til et ærgerligt nedslag til Søren og Todt, og med en tid på 41,27 sekunder blev det til en 9. plads. Sejren gik til Jens Backmann fra Tyskland på Carmen, der kom fejlfrit gennem omspringningen i en tid på 36,30 sekunder.

 

Svenske Rolf Göran Bengtsson på Crunch blev nr. 2 med 0 fejl og 36,75 sekunder, mens 3. pladsen gik til Nisse Lüneberg fra Tyskland på Luca Toni med en fejlfri runde i 37,09 sekunder.

World Cup-eventen i Herning arrangeres af Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg i samarbejde med Sport Event Denmark, Herning Kommune og MCH Messecenter Herning.

 

Billede

 

Sejr til Backmann i Stutteri Ask Grand Prix efter en spændende omspringning i CSI3* Stutteri Ask Grand Prix Longines Ranking lørdag i Jyske Bank Boxen, hvor sejren hermed gik til Tyskland., mens andenpladsen gik til Sverige og tredjepladsen igen blev tysk. Her ses vinderen ved prisoverrækkelsen (Foto: World Cup Herning)


Tilføjet d. 21-10-2018 kl. 13:31 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
24-10-18 Ny australsk highscore ved World Cup stævnet i Herning
23-10-18 World Cup Herning blev en succes!
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!
21-10-18 World Cup dressur på DR K søndag
21-10-18 Amased Dressage Amateurs Tour afgjort
21-10-18 Zee Me Blue vandt Intetermediare I
21-10-18 Tysk sejr i Grand Prix
20-10-18 Daniel og Olymbrio – en sand sejrsdans!
20-10-18 Kamp i 3* Grand Prix springning
20-10-18 Leichle tog sejren i 3* Small Tour


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider