Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

World Cup Herning blev en succes!

Det blev til fem forrygende dage med ridesport i Herning i forbindelse emd afviklingen af World Cup stævnet i dressur. Arrangørerne er ganske godt tilfredse med arrangementet, når de efterfølgende evaluerer forløbet og afviklingen, og der bliver med sikkerhed en fortsættelse!

 

Flare organisationer stod sammen om arrangementet
World Cup Herning arrangeres af Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg i samarbejde med Sport Event Denmark, Herning Kommune og MCH Messecenter Herning, og eventen er forløbet efter bogen med masser af ridesport og underholdning i topklasse.

"Det har været nogle rigtig gode dage. Der har været flere gæster end sidste år, også i hal M, hvor der er er rideudstyrs messe og en mindre ridebane. Vi er glade for, at der altid bliver leveret topsport her i Herning, og så betyder det rigtig meget for dansk dressursport, at vi får en dansk sejr på hjemmebane i dag," siger Jens Trabjerg, Sport Director, World Cup Herning.

 

Hernnings borgmenster vel fornøjet

"Det er en fornøjelse at være vært for så stort et ridesportsevent, som FEI Dressage World Cup er, og jeg er både stolt over og meget tilfreds med afviklingen. Jeg er glad for den tillid, arrangørerne har vist Herning Kommune, og takker MCH og Sport Event Denmark for samarbejdet. Når vi huser store events, er det et led i en overordnet strategi, hvor Herning Kommune skal være et godt sted at bo, leve og arbejde - og holde fri, og det synes jeg, vi lykkes med," siger Lars Krarup, (V), borgmester i Herning Kommune.

 

 

Sejt træk - men det hele værd!

"Det er det lange, seje ridt, der har gjort World Cuppen i dressur til et fast indslag i efterårsferien i Herning. Også i år var der flotte resultater og masser af god underholdning i Jyske Bank Boxen. Vi får knapt nok sadlet af, før Danmark igen inviterer ind i både Boxen og Royal Arena - denne gang til VM i herrehåndbold til januar," siger Lars Lundov, direktør i Sport Event Denmark.

 

Tak og tillykke fra MCH

"Fra MCH skal der lyde både tak og tillykke. Tillykke med hele arrangementet og publikumsfremgangen til arrangørerne Dansk Varmblod, Equitour Aalborg og Dansk Ride Forbund, der i samarbejde har præsenteret hestesport i verdensklasse. Vi takker arrangørerne for tilliden til MCH retter samtidig en stor tak til udstillerne og til de mange tusind gæster, der har besøgt FEI World Cup i MCH de seneste dage. På glædeligt gensyn til alle," siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

 

 

Billede

 

 


Tilføjet d. 23-10-2018 kl. 08:35 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
24-10-18 Ny australsk highscore ved World Cup stævnet i Herning
21-10-18 Første World Cup sejr til Daniel og Zack!
21-10-18 World Cup dressur på DR K søndag
21-10-18 Amased Dressage Amateurs Tour afgjort
21-10-18 Sejr til Tyskland i Stutteri Ask Grand Prix
21-10-18 Zee Me Blue vandt Intetermediare I
21-10-18 Tysk sejr i Grand Prix
20-10-18 Daniel og Olymbrio – en sand sejrsdans!
20-10-18 Kamp i 3* Grand Prix springning
20-10-18 Leichle tog sejren i 3* Small Tour


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider